matkailu

Matkailu Tietoa ja neuvoja joitakin parhaista matkat, matkoja, retkiä, ja vähän tunnettu jalokiviä ympäri kaupunkia on paljastanut kävijöille kaupungin. I LOVE RIO tuo yksityiskohtainen ja erikoistunut vinkkejä siitä, miten parhaiten nauttia erilaisia maisemia - vuoret, rannat, puistot, ja enemmän. Vuodesta täydellinen kuvausmahdollisuus, että paras tapa viettää sateinen päivä Rio sekä luokat ja retkiä.


Kuuluisia maamerkkejä niin paljon kuin vähäinen ja lähes tuntematon aarteita on löydetty ja esitetty. Yksityiskohtaiset tiedot siitä, miten päästä mitään osaa Rio, tai mistä löytää paras oppaita, on tarjolla koko Portal.


Rio de Janeiro kuvat

maailman perinnön ja Unescon


Maailman kuuluisa rannoistaan, karnevaali, ja ikoninen patsas Kristus Vapahtaja, Rio de Janeiro on kaupungin rikas historia, kulttuuri, perinteet, ja luonto, jotka ylittävät mikä on yleisesti tunnettu. Upea rannat, monoliitti vuoria, vesiputouksia, koskematon kaupunkien metsiä, saaret, ja jopa järvet kaikki löytyy sisällä Rion kaupungin rajojen.


Sotilaallinen linnoituksia, kauniita kirkkoja, museoita, historiallisia rakennuksia, ja kulttuurikeskukset hajallaan lähiöissä syvästi eri toisistaan, kertovat tarinan kaupunki kuin rikas sielu kuin se on kauneus, ja tarjoavat kiehtovan lisäksi Rio mahtava luonto.


Nimetty Unescon maailman perinnön ja Unescon vuonna 2012, laitos arvonimen Rio de Janeirossa tunnustuksena poikkeuksellisella tavalla kaupungin luonnollinen asetukset sulautua kaupunkikuvaan, ja tunnustuksena sen monipuolinen ja poikkeuksellinen kauneus.

Edelleen esiin useita paikallisia maamerkkejä, kuten Kristus-patsas, Copacabana-rannalta, kasvitieteellinen puutarha, Tijuca Metsä ja sotilaallinen linnoituksia, UNESCO tunnusti myös meneillään taiteellisen inspiraation että Rio de Janeiro tarjotaan muusikoita, maisemasuunnittelun, ja taiteilijat läpi vuoden .


Tunnetuimmista maamerkeistä Rio ovat patsas Kristus Vapahtaja, ja Sugar Loaf - ikonin symboleja Rio de Janeiron lähes vuosisadan. Silti kaupunki on monia muita nähtävyyksiä, jotka, vaikka ei niin kuuluisa, voi olla yhtä unohtumaton.


Maailman kuvake Rio de Janeiro, 30 metriä korkea Kristus patsas seisoo Corcovado Mountain, vuonna Tijuca Forest National Park. Vierailijat pääsevät patsas kautta panoraamahissit ja vierailla kappeli perustettu pohjan muistomerkki.

Vastapäätä patsas, Aivan avaamisesta Guanabara Bay, ja nousee lähes 400 metriä korkea, Sokeritoppavuori on yksi allekirjoitus visioita Rio de Janeiro. Tämä ihana kivinen muodostuminen antaa kaikille kävijöille mahdollisuuden joidenkin upeat näkymät ja kokemuksia. Retkeilijät voivat tutustua sen monoliittinen korkeuksiin ja vierailijat voivat matkustaa kautta köysiradalla oikeus vuoren huipulle, yksi kaikkein uskomattomat näkymät mantereella, mukaan lukien ilmakuvia kaupungin Niterói, Kristus Vapahtaja ja Copacabana ranta - toinen merkittävä maamerkki kaupungin.

Yksi suosituimmista rannoista maailmassa, Copacabana ranta on koti laaja valikoima ravintoloita, baareja, kauppoja, muotiliikkeet, teatterit, galleriat ja näyttää - kanssa tärkein nähtävyys täällä on kirkas sininen meri ja kaikki toimet sen avulla , kuten vedessä ja ranta urheilu, lenkkeily, pyöräily, tai yksinkertaisesti rentoutua hienolla hiekalla ja nauttia näkymistä.

Lähistöllä, Ipanema on keskellä Rion deluxe maailmankaikkeus - rakastama runoilijoita, muusikot ja miljoonia kävijöitä, tässä naapurustossa asuu yksi parhaista kaupunkien rannoista maailmassa ja paikka joitakin kaikkein tunnettu ja hohdokas kauppoja, putiikkeja ja galleriat maassa. Se on ihana paikka nauttia näkymistä, kuten Morro Dois Irmãos vuori, turkoosia vettä ja kaunis rannalla kävijät.

Sijaitsee yksi helpoimmin ja matkailualueistaan Rio, Morro Dois Irmãos vuori ei usein käynyt mutta tarjoaa upeat näkymät piirit Ipaneman ja Leblon samalla, suoraan vastapäätä se, Cagarras saaret tekevät suuren puoli päivän kiertue ja tarjoavat ainutlaatuisen näkymä kaupunkiin. Tämä saaristo, joka sijaitsee vain muutaman kilometrin päässä Ipanema Beach, on hyvä paikka vierailla etsimään läheinen kohtaaminen luonnon ja Brasilian luonnon monimuotoisuutta. Koska Wildlife Refuge, monia lajeja merieläinten, vedestä tai ilma, voidaan nähdä tässä.


Tänään, yli 1,6 miljoonaa ihmistä vierailee Rio vuosittain, ja samalla matkailun Rio de Janeirossa on menestynyt jo yli sata vuotta, mikä houkutteli vierailijoita kaupunkiin kehittynyt dramaattisesti. Alunperin, Sugar Loaf ei ollut pääsee kaapeli-auto, Kristus patsas ei löydy Corcovado vuori, ja rannat nähtiin vaarallista ja käytetään ainoastaan terapeuttiseen kylpyjä. Asiat varma ovat muuttuneet - vielä, vielä monia ihania paikkoja pysyvät lähes tutkimaton nykypäivän vierailijat.


Ihmiset eri puolilta maailmaa ovat houkutelleet ja ihastunut ainutlaatuinen sekoitus rantoja, vuoria, puistoja, kulttuuri ja elämäntapa, jotka kaikki ovat antaneet inspiraation monia muotoja taidetta, kirjallisuutta, runoutta ja music.

Museot, galleriat ja teatterit ympäröi poikkeuksellisen dramaattinen maisema, jossa luonto täyttää urbaanin metropolin ja silmiinpistävää nerokkuus favelas.Joukko hostelleissa ja huoneistoja tehdä vierailuja niin mukava ja hauska, vaikka erilaisia kuljetus vaihtoehtoja antaa kävijöille monia helppoja tapoja löytää ja kokea kaupun


Huipulla Rion vuoret voi ihailla upeat näkymät ympäröivään kaupunkikuvaan ja kaapata sen textural vuorovaikutus - välillä vuoret ja meri, metsä ja kaupunki, korkea kerrostalo glamouria ja rönsyilevän favelas - siten, että se on vaikea visualisoida maasta.


Sugar Loaf, Corcovado ja Dois Irmãos kuuluvat kuuluisimman näistä rinteet, kun taas Pedra de Gávea tarjoaa hieman rasittava retki kanssa yhtä pidättivät näkymäs.

Tijuca National Park on yksi suurimmista taajamien metsät maailmassa, sijaitsee hyvin lähellä sydäntä Rio. Rikas kallioiset kukkulat ja pieniä vuoria, se tarjoaa innostava retkiä pitkin jyrkkää raot ja piilotettu polkuja, jolloin taukoja nauttia vesiputous tai ihmettelemään eksoottinen eläimistö, viidakko viiniköynnöksiä, ulkoneva kallioiden ja endeeminen luontoa. Sen vuoristoinen huiput vierailijat voivat nähdä erittäin laajan ja valtaville metsän, ja toteuttaa komentava panoraamakuvia kaupungin alla.

Rio on poikkeuksellinen runsaasti hyviä vihreä lakeuksilla, kuten puistoja, metsiä ja valtion puistot. Rannikolla välillä Botafogo ja Centro on vehreät lakeus nimeltään "Parque do Flamengo," tai Flamengo Park. Suuri, eksoottisia puita linja tie, jossa ihmiset löytyy käynnissä, käyttäessään, luistelu, pyöräily, kävely tai vain rentoutua.

Saat jyrkät puita ja eksoottisia lajeja, "Jardim Botânico" tai kasvitieteellinen puutarha, on ihanteellinen paikka. Luotu vuonna 1808 kuninkaallisen perheen pääasiassa viljelyyn terapeuttisen ja lääkekasvit, puutarha ja kasvihuoneet nyt olla isäntänä näyttävästi monipuolisen valikoiman kasveja - Oriental mausteet, kuten vanilja ja kaneli, vihanneksia Portugalista ja Guyana, ja kasveja, puita ja kaktukset eri puolilta maailmaa.

"Parque Natural Municipal de Marapendi" tai Marapendi Municipal Park, pääsee Länsi Zone Rio, tarjoaa kävijöilleen valikoiman aktiviteetteja, kuten patikointia, piknikillä ja frolicking leikkikentillä."Lagoa de Marapendi" tai Marapendi Lagoon sijaitsee alueella Barra da Tijuca on runsaasti luonnonkaunis näkemyksiä, kirkas vesi ja erilaisia lintuja ja villieläimiä. Vierailijat voivat myös nauttia luonnonkaunis veneretkelle pitkin järven.

Tunnetuin laguunin kaupunki on "Logoa Rodrigo de Freitas," tunnetaan myös nimellä "sydän Rio de Janeirossa." Tämä tyyni järvi on loistava paikka nauttia näkymät kaupunkiin, sekä käyttää ja harjoitella kaikenlaisia vedessä ja maa urheilu. Vuodesta soutu, pyöräily, vaellus, lenkkeily tai joogan ja aurinkoa, polku ympäröivä laguunin tarjoaa monia vaihtoehtoja rentoutua ja treenata, nauttia yleensä raikas ja valoisa päivää Riossa.


Koska arvokas muistutus rikas historia, kulttuuri, ja kehitys Rio de Janeiro, sotilastarkkailijoiden määrän linnoituksia rikastuttaa rannoilla ja kaupungin horisonttiin sekä kymmeniä kirkkoja ja monumentteja hajallaan kymmeniä piirit.


Legendaarinen ja todella ainutlaatuinen Cathedral de São Sebastião do Rio de Janeiro on hyvin moderni ja henkeäsalpaava rakennus kotiin uskon Carioca ihmisiä ja tuhansia kävijöitä, jotka löytävät sen maagisen suunnittelu, salainen palkintoja taiteen ja auringonvalolta. Kuuluisa kartiomainen muoto ja maalattu lasitaiteen sen ikkunat menevät lattiasta kattoon muodostavat laidalta tämä helmi arkkitehtuurin sijaitsee taloudellinen keskus kaupungin, jossa se avasi ovensa maailmalle 70-luvulla. Kanssa seisomapaikkoja 20000 ihmistä, se voidaan helposti loi kuin yksi suurimmista temppeleitä Etelä-Amerikassa.

Ei kaukana, välillä rannat Copacabana ja Arpoador seisoo Copacabanan linnoitus, rohkeasti päin Atlantin valtamerellä. Rakennettu vuonna 1914, tämä aseellinen bunkkeri vartioitu Rion rannoilla kunnes se kytketään pois rannikkoalueiden puolustus vuonna 1987, mutta kävijät voivat silti ihailla vahvuus sen seinät ja Krupp tykit että puolusti sitä. Nykyään sitä käytetään museo armeijan historian ja se antaa kävijöille kaunis havaintoja rantoja ja lahden, koska sen sijainti oli strategisesti poimittiin valvoa aluetta 360 ° visio.

Kaunis ja historiallisesti merkittävä "Parque Lage" laitamilla piirin Jardim Botanico on keskeinen historiallinen maamerkki alkaen, kun Brasilian kolonisaation, ja kotiin kaunis puutarha. Palatsi näköhavainnon esittelee hienostunut kauneus alussa 19th century arkkitehtuuri, vierekkäin nykytaiteen kanssa "Escola de Artes Visuais", School of Visual Arts.


Rio de Janeiro on niittänyt viime vuosikymmeninä sen osuus taiteellinen maailmaan. Tämä johtuu osittain julkisten investointien gallerioissa ja näyttelyissä eri puolilla kaupunkia."Museu de Arte do Rio" tai Rio taidemuseo, vihittiin vuonna 2013, ja isännät ihana näyttelyitä ja tapahtumia ympäri vuoden."Museu de Arte Moderna," tai modernin taiteen museo, sekä "Centro Cultural Banco do Brasil" tai Brasilian pankin kulttuurikeskus, myös ajoittaa kansainvälisesti tunnustettu näyttelyitä ympäri vuoden.


Toinen näkökohta Rio kulttuurinen repertuaari on sen teatteri, ja laajaa arvostusta esittävien taiteiden."Teatro Municipal" tai kaupunginteatteri ", on yksi silmiinpistävä rakennuksia kaupungin. Rakennettu barokkityyliin vuonna 1909, se lähinnä esittelee klassisen konsertteja, oopperaa ja balettia, sekä joitakin musiikkiteatterin.


Rion yöelämä on täysin ainutlaatuinen ja hyväksymisestä - toivottaa laumaansa ihmisiä makuun, taustoja ja suuntaviivat. Se on täynnä intohimoa elämään, onnellisuus, vilkas musiikkia, spektrin värejä, ja kimallus.


Tunnettu valkoinen kaarien että merkki sisäänkäynnin Rio boheemi kaupunginosassa, ja kotiin kirkkaasti kaakeloitu vaiheet, jotka nousta naapurustossa Santa Teresa, Lapa on kuin mikään muu paikka maailmassa. Värikäs runsaista cocktaileja, oluita ja katu ruokaa pippuri kulkutiet, kun tiet ovat vuorattu baareja ulkonevat elinvoimainen, perinteistä musiikkia, kuten Samba, Forró ja Funk.

Tyylikäs ja hienostunut laitokset löytyy piirit Copacabana, Ipanema ja Leblon, kun taas baareja ja aukiot pippuri jokainen naapurustossa, pullollaan iloinen musiikki ja pulista Rio asukkaiden.


Koska edullinen majoitus teollisuus on laajentunut Rio, omistajat ovat työskennelleet väsymättä, jotta niiden laitokset kuten viehättävä ja ainutlaatuinen kuin mahdollista. Heillä on taipumus luoda jännittävä tunnelma, parantaa yhteisöllisyyttä yhteisten baareja, olohuone ja keittiö.


On myös huomattava määrä luksusmajoitusta saatavilla kaupungin. Jotkut plushest hotellit löytyvät muodikasta piirit Copacabana, Ipanema ja Leblon, tarjoten asiakkaille gourmet-ruokaa, uima-altaita, baareja, saunat ja hierontapalvelut.

Maamerkki Copacabana Palace on yläosassa Etelä-Amerikan luettelo 5-tähden hotellit, ja se on ehdottomasti must see Rio de Janeirossa. Se avasi ovensa matkailijoita kaikkialta maailmasta vuonna 1923, ja siitä lähtien se on tehnyt joitakin rikkaimmista ja kuuluisin vieraat Carioca pääkaupungissa, kuten Marilyn Monroe, Lady Diana ja Luciano Pavarotti, muutamia.

Niille vierailevat Rio liiketoimintaa, on monia tyylikkäitä hotelleja kehittyvien kaupallisten ja moderni kaupunginosa, Barra de Tijuca. On myös miellyttävä ja edullinen hotelli vaihtoehtoja siroteltu ympäri kaupungin keskustaa, ja piirit, jotka ympäröivät sitä, kuten Catete, Flamengo, ja Lapa.

Toinen miellyttävä vaihtoehto on huoneisto vuokra. Saapuminen useita erittäin onnistuneita online-yritys, on ollut ennennäkemätön aalto tällaista lomaillessaan. Travelers voivat valita heidän poissa kotoa vuokraamalla täysin sisustettuja ja viihtyisiä huoneita asuntoja ja taloja.


Joukkoliikenne kierroksella Rio de Janeiro tekee kaikista osa kaupunkia helposti.Aito vierailu Rio ei olisi täydellinen ottamatta ratsastaa yksi nopeasti-ratsastus linja. Vaihtoehtoisesti, metro on nopea ja luotettava ja osallistuu suosituimmista turistikohteista piirit kaupungissa.


Vuokraus pyörä voi olla hyvin miellyttävä vaihtoehto, erityisesti aurinkoisena päivänä. On erinomainen pyörätiet pitkin tärkeimmät osuuksilla ranta Leblon, Ipanema, Copacabana, Leme, Botafogo ja Flamengo. Samoin polkuja, jotka ympäröivät Rodrigo de Freitas Lagoon, ovat ihanteellisia ihastuttava ja viehättävä polkupyörän kyydissä.

Olipa nopea, liikenne-vapaa ratsastaa ympäri kaupunkia, tai sightseeing retkellä, joka on varastossa, tavanomaisen taksit ja moto-taksi ajelut ovat joitakin tehokkain ja innostava tapoja kiertää kaupunkia.

Yachts ja helikoptereita myös jännittäviä tapoja kokea Rion Emerald vedet ja luonnonkaunis saaret ja saada kaunis ja ainutlaatuinen panoraamanäkymät kaupunkikuvan. Rio sijaitsee yksi upeimmista ja ainutlaatuinen piirimallien tahansa kaupunki maailmassa - vuoret, rannat, metsät ja kerrostalot sulautuvat toisiinsa vuonna hypnoottinen muoti, tarjoaa vierailijoille henkeäsalpaavat näkymät lähes mistä tahansa kulmasta, ja koskaan parempi kuin ylhäältä.