Rio de Janeiro Valtio

Tärkeyden ja synergistä suhdetta välillä pääoma ja kymmeniä kaupunkeja, että piste valtio, I LOVE RIO tarjoaa silmiä avaavaa tietoa kaupungit, alueet ja yhteisöt ulottumattomissa kuuluisa valtion pääkaupunki.


Kaikki raot ja kulmat valtion kartoitetaan harjoittamisesta piilotettu kulttuuri-, gastronominen ja sosiaalinen helmiä.Verkkosivusto tutkii historiallista kehitystä ja kauniita maisemia monien ainutlaatuinen alueilla, paljastaen tärkeä rooli, että jokainen pelaa yleinen kangas valtion.


Rio de Janeiro kuvat

Kolonialismin historia ja upeat LUONTO


Koska televisio, elokuvia, ja matka-lehdet monet matkailijat ovat käsitys siitä, mitä maailmankuulun kaupungin Rio de Janeiro on noin: erehtymättömän patsas Kristus Vapahtaja on ollut yksi tunnetuimmista edustustoja tai Rion ja Brasilian lähes luvulla. Rion samba, jalkapallo, rannat, ja karnevaali juhlia on ollut tiedotusvälineissä vuosikymmeniä.

Mikä on jo kuuluisa, on paljon enemmän tietää ja kokemusta lähialueilla - alueella, joka on edelleen juurikaan tunneta Brasilian ulkopuolella. Rio, sillä kaupunki on yleisesti tarkoitettu, sijaitsee valtion samanniminen, Rio de Janeiro - koti runsaasti luonnon ja kulttuurin maamerkkejä, kauniit rannat, vuoret, ja vihreä luonnonpuistoja.

On 26 osavaltiota Brasiliassa, 27 yhteensä kanssa liittovaltion alueella maan pääkaupunki Brasilia.valtion Rio de Janeiron rajautuu valtioiden Minas Geraisin, Espírito Santo São Paulo, ja Atlantin valtameri.


Ympäröivät pääkaupunki, kunkin alueen valtion Rio de Janeiro on koti eri paikoissa erittäin matkailukäyttöön ja kulttuurin kannalta. Vaikka jotkut alueet ovat asuu löytämättä saaret ja salainen rannat, muut alueet showcase satavuotisen perinteitä ja siirtomaa-arkkitehtuuri. Muut osat valtiossa korkealla vuoristossa tai ympäröivät metsät, ja vaikka kaikki erilaisia, kaikki alueet valtiossa tarjoavat erehtymättömän Brasilian vieraanvaraisuus.


Rio de Janeiro on jaettu kahdeksaan alueet - Região Metropolitana, Região Serrana, Região Norte Fluminense, Região Sul Fluminense, Região Noroeste Fluminense, Região DAS Baixadas Litorâneas, Região Médio Paraíba, ja upea Região Costa Verde.

Sijaitsee Região Metropolitana, Niterói istuu Guanabara Bay vastapäätä Rio de Janeiro, jossa etäisyys noin 10 km välillä. Niterói asuu rikas erilaisia kulttuuri- ja luontokohteita, joista osa on todella mahtava, helposti Rio de Janeiro ja saisi saa hukata. Perusti araribóia, Tupi-Guarani päällikkö, joka auttoi Portugali karkottaa Ranskan hyökkääjät, se on ainoa brasilialainen kaupunki on perustettu alkuperäiskansojen johtaja.

Kauempana Rio de Janeiro, alueiden suurin matkailijoiden kiinnostusta valtion ovat saaren rikas Costa Verde (vihreä rannikolla), Região das Baixadas Litorâneas, joka tunnetaan myös nimellä Costa do Sol (rannikolla aurinko) koti rantoja ja järviä, ja Região Serrana (vuoristoalueiden) sisätilojen valtion, koti vihreät kukkulat, vuoret, ja metsät.

Costa Verde nimi kuvastaa sen runsas sademetsien kun taas Costa do Sol oli niin nimeksi, koska monet maailmanluokan rannat alueella.Vihreä rannikko on koti maamerkki kohteisiin kuten Ilha Grande, Paraty, ja Angra dos Reis, kaunis ekologinen valtion puistot kuten Parque Nacional da Serra da Bocaina.Costa verde näyttää monia elementtejä kauneus Brasilian luonnon jyrkässä kontrasti keskenään, jonka yhdellä puolella merelle ja suoraan sen edessä, uskomattoman rehevä metsää vuoret.

Angra dos Reis on kuuluisa kauniista rannoista ja lukuisia saaria, jotka pippuria kristallinkirkkaan veden, vaihtelevat autio ranta idylliä hienostunut kehitysalueita. Eniten kuuluisa ja juhli näistä on Ilha Grande, tai "Big Island", jossa kuvankauniita rantoja tavata rehevä Atlantin metsän ja rento baareja, ravintoloita ja kahviloita. Vierailijat voivat nauttia vene ja jahti matkoja ympäri alue ja tarkkailla erilaisia meren elämää. Angra dos Reis itse nähtävyyksiä ovat historiallisessa keskustassa, siirtomaa taloa, luostareihin, kirkkoja ja viihtyisiä ravintoloita.

Viehättävä siirtomaa kaupungin Paraty on aikaa matkustaa kokemus: yli 400 vuoden historia ja kaunista arkkitehtuuria lepää sen mukulakivikatuja, se on koti joitakin kaikkein koskematon ja idyllinen rannat valtiossa, mukaan lukien Trindade Beach ja Sono Ranta kristallin kirkkaat vedet ihanteellinen uinti ja snorklausta. siellä ovat myös ihana vesiputouksia pienen matkan päässä kaupungin.


Costa do Sol, sen yli 100 kilometriä rannat, tunnetaan myös Região dos Lagos, tai alueen järvien, jälkeen monet järvet ja laguunit siellä. Täällä, rauhallinen Cabo Frio, yksinäinen Arraial do Cabo, koskaan tyylikäs Búzios, ja Brasilian surffaus pääkaupunki Saquarema ovat vain joitakin niistä monista hyviä paikkoja tarjoaa ilmiömäinen rannat, viehättävä maisemia, ja fantastinen yöelämän.


Tunnetaan Brasilian pääkaupunki Surf, Saquarema on noin 100 km päässä Rio de Janeiro. Tämä alue on alunperin asuttama alkuperäiskansojen Tamoio heimojen kalastajien, joka on erikoistunut nilviäisiä, helppo löytää takia maantiede tämän rannikko. Täällä on 60 km rantaviivaa tutkia, ja 12 rannat surffailuun harrastajat valita.

Araruama on suurin kaupunki Região dos Lagos koti elinvoimainen kaupankäynti, laajempi rooli elämässä valtion, ja famoust Araruama järvi, laguuni ihanteellinen purjelautailu. Myös Araruama on beuatiful ja vielä salainen praia Seca, pitkä valkoinen hiekkaranta yhä suosittu keskuudessa jotka nauttivat kehittymätön, luonnon rantoja ja silti halua pysyä lähellä Rio de Janeiro.

Cabo Frio, joka sijaitsee noin kahden tunnin Rio de Janeiro, on kuuluisa meressä rannat, valkoiset hiekkadyynit ja historiallisesti merkittävä linnake "Forte de São Matheus." Se on suosittu saariryhmä niille houkuteltu kuriositeetit ja viehätysvoima pieniä kalastajakyliä, jossa voi ostaa suuri joukko herkullisia mereneläviä, sekä harjoittaa hyvin rakastettu ohi-aika amatööri tai ammattikalastusta. Cabo Frio on myös yksi tärkeimmistä kaupungeissa ranta muoti maassa.

Rio das Ostras ylpeilee pitkä venytys puhdas, rauhallinen rannikko, joka koostuu 15 lumoava rannat, ihanteellinen surffaajille. Vierailijat nauttivat laaja valikoima baareja, ravintoloita ja kioskeja, jotka tarjoavat herkullisia paikallisia ruokia sekä laguunit, puistoja ja varaukset jotka ovat runsaasti eläimistöä ja kasvistoa. Kaupunki saa myös juhlittu vuotuinen jazzfestivaali.

Arraial do Cabo tarjoaa joitakin parhaista sukelluskohteita Brasiliassa runsaalla sukellus veneet lähtevät rannat ihanteellinen opastettuja vedenalainen kalastus seikkailuja surffailla.Reserva Extrativista Marinha de Arraial do Cabo (Extractive merensuojelualue Arraial do Cabo) on upea ekologinen alue alueella, asuttaman perinteisen kalastuksen yhteisöjä.

Tehnyt kuuluisaksi koska 70-Ranskan näyttelijä Brigitte Bardot, on-vierailun hotspot ja leikkipaikka äveriäs on juhli Armação dos Búzios, yleensä kutsutaan vain "Búzios." kanssa kauniit rannat ja suuri yöelämä tämä on muodikas rantakaupungissa Päivän, houkuttelee monenlaisia Cariocas ja kansainvälisen kävijöitä sen luonnonkaunis rantaviiva.Pörinä ja tyylikäs yöelämä ylpeilee eklektinen valikoima baareja, ravintoloita ja klubeja tehdä Búzios ihanteellinen paikka hohdokas pako.

Macaé on yksi vauraimmista alueista Rio de Janeiro, sai korkean tason liikematkailun seurauksena sen öljynporaus. Se isännöi toinen vuosi Brasilia Offshore konferenssi öljyn ja kaasun, joka kokoaa yhteen noin 800 näytteilleasettajaa. Kaupungissa on myös alueita luonnonkauniilla, kuten rannoilla, kansallispuistot, saaret, rannikon laguunit, vuoret, vesiputouksia ja villieläinten suojelualueet.


Região Serrana, on vuoristoinen alue kotiin historiallisesti tärkeä kaupunki Petrópolis, jossain vaiheessa pääoma Brasilian, ja viehättävä Nova Friburgo.Região Serrana tarjoukset matkustajat majesteetti Serra dos Órgãos vuoria, ja koska sen lämmin ilmasto, tällä alueella houkuttelee paljon kävijöitä ympäri vuoden.


Petrópolis, yksi suosituimmista ja upea vuoristoinen paikoissa Rio valtion, ja on rakastettavan kutsutaan "Imperial City", koska hallitsija Dom Pedro II teki kotiinsa. Sitä ympäröi rehevä Atlantin Metsä ja palkokasvit taidetta, musiikkia, tanssi, kulttuuri ja perinne.

Teresópolis, kätkeytyneenä huipulla upea vuori alue, on suosimissa sen raikas, viileä ilma ja kaunis luonto puistot, täynnä monimuotoinen kasvisto, eläimistö ja jouset.Makea veneet, vaatteet ja gastronomia markkinat myös tapahtuu joka viikonloppu.

Nova Friburgo, kehystävät Atlantic Forest, tarjoukset erilaisia retkiä ja vaelluksia kokea vesiputouksia, vuoret, purojen ja ympäristön varaa. Se on myös hyvin rakastettu sen korkea laatu Pousadas, ravintolat ja gastronomia - myös sulatejuustosta ja raclettes, vuohen- juustoa, keksejä ja kotitekoista suklaata.

Cachoeiras de Macacu on nimetty kunniaksi monet kauniita vesiputouksia (cachoeiras) alueen, ja ansaitsi kaupunki otsikko terveyden-kylpyläkaupunki. "Tämä ainutlaatuinen paikka sijaitsee Região Serrana, alle 90 km päässä pääkaupungista.Kaupunki sanalla "vesiputouksia" sen nimi herättää mielikuvia ja tuntemuksia rauhan ja rauhallisuus.

Sijaitsee "laaksossa kahvia", harmoninen vuori kaupungin Miguel Pereira istuu korkeudessa 618, ja on ympäröivät vehreät vuoret Brasilian sisustus. Miguel Pereira on tasapainoinen ja korkean hapen tasolla, jolloin se ihana ilmasto ympäri vuoden. Tunnettu uhkea ilmasto, tämä kaupunki oli julisti ilmasto keinona, ja on nyt virallisesti pidetään 3rd paras ilmasto maailmassa, 2. paras Brasiliassa, ja paras Rio de Janeiro.


Koko Rio de Janeiro, Mata Atlântica trooppinen ja subtrooppinen metsiä täynnä monimuotoisuuden. Sen edustaja kasvi- ja eläinlajien tehdä Região Serrana yksi eri planeetalla.


Niille, jotka tulevat Rio de Janeiro ja haluavat kokea ylimääräinen puolella alueella on monia lähellä kohteita tarjoaa erilaisia nähtävyyksiä ja helppo päästä yhden päivän kiertue tai viikonlopuksi.

Vähemmän tunnetut paikoissa kuten Rio das Ostras ja vesiputouksia Cachoeiras de Macacu ovat ihania paikkoja vierailla ja ovat tulossa yhä suosittu sekä Brasilian ja kansainvälinen matkailijoille.

Rion matkailuala kehittyy jatkuvasti ja on olennainen osa valtion hedelmällistä ja kestävää kehitystä. On huomattava määrä yrityksiä omistettu matkustaa ympäri valtio, joista jotkut tarjoavat seikkailunhaluinen retkiä, kun taas toiset keskittyvät luontoon ja ympäristökasvatukseen tai high-end ranta hemmottelua. Sen varmistamiseksi, että matkailuala toimii osuuskunta ja tehokkaasti, monet julkiset laitokset valvovat tärkeä liiketoiminnan infrastruktuuri helpottaa vuorovaikutusta yritysten ja edistää altistumista.