musiikki

Kuuluisa ympäri maailmaa varten ainutlaatuinen, elinvoimainen ja kulttuurisesti laaja musiikkia se on synnyttänyt, Rio de Janeiro on edelleen yksi tärkeimmistä kaupungeista kehittäminen ja levittäminen vanhoja ja uusia lajityyppejä.


I LOVE RIO tutkii tärkeä aikakausina kaupungin syvällinen musiikillinen historia, esitellään vanhoja ja uusia kykyjä ja luovuttamaan tietoa klassisen musiikin konsertteja ja esityksiä, festivaaleja ja juhlia yli erilaisia rytmejä kuten Samba, Forró, Jazz, Chorinho, Maracatu, ja enemmän.


Rio de Janeiro kuvat

elintärkeä osa Carioca kulttuuriaE


Musiikki on olennainen osa Carioca kulttuuria - aivan yhtä tärkeää kuin rantoja ja metsiä, jotka siunaavat Rio de Janeiro, musiikki Rio leimaa kaikilla elämänalueilla kaupungin.

Koska kaupunki, joka elää, hengittää ja liikkuu musiikin, Rio de Janeiro on tunnettu koko maailmassa pyhäkkö lyöntiä harrastajille ja säveltäjät - uskontoon, identiteetti, juhlia ja täydellinen elämäntapa, musiikki löytää uusia rytmejä ja roolit kaupungin sielua päivin ja öin.

Tällainen on tärkeää musiikin Rio, että kaupungin hallitus rutiininomaisesti järjestää ja sponsorit vapaa konsertteja ja festivaaleja: ylös-ja-tulossa esiintyjiä, sekä kuuluisa brasilialainen ja kansainvälisiä tähtiä, rutiininomaisesti pelata kaupunki rahoittaa tapahtumia. Tähdet kuten Rolling Stones, Rod Stewart, Mustat Silmien Peas, Lenny Kravitz, David Guetta, Stevie Wonder, ja Roberto Carlos ovat kaikki suorittaa vapaa konsertteja Copacabana tai Ipanema Beach - keräämällä valtava väkijoukkoja ja nauttia mahtava menestys. Joka uudenvuodenaattona, erilaisia ilmaisia konsertteja järjestetään useissa paikoissa Rio de Janeiro, toivottaa sekä esiintyjien ja yleisön eri puolilta maailmaa.


Paikallinen, kansallisia tai kansainvälisiä laulajia ja muusikoita, annetaan aina paljon kunnioitusta ja huomiota - useita merkittäviä kaduilla, väyliä ja puistot Rio de Janeirossa on nimetty Carioca musiikin johtajat, jotka ovat erittäin pidetään legendoja ja inspiraatioita.


Antonio Carlos Jobim, kirjoittaja "Garota de Ipanema," ehkä kaikkein maailmankuulu laulu sävelletty kaupunki, on revered toivottaa jokaisen kävijän ja ulos Rio de Janeiron alueella, koska paikallinen kansainvälinen lentokenttä on nimetty hänen mukaansa. Yksi perinteinen kaduilla maamerkki alueella Ipanema on nimetty kunniaksi Vinícius de Moraes, mukana kirjoittamassa samaa laulua.

Laulut ovat omaksuneet ja lauloi kadulla, yhdessä ohi ajavan auton, tai lukuisia karaoke baarit että pippuria kaupunki. Ei ole harvinaista todistamassa pieni väkijoukko yhtäkkiä laulaa tai tanssia iskelmä vain ilo siitä, baarissa, rannalla, tai oikeudenmukainen.


Samoin kuin Rion rannat tehdä, musiikki Rio de Janeirossa usein siltojen välinen kuilu ikäisille ja luokat - aikana karnevaali, Samba on selvä sosiaalinen taajuuskorjain, ja koko vuoden usein nuoret ja vanhukset laulaa ja tanssia rytmejä saman kappaleita, samoissa paikoissa.


Cariocas rakastavat musiikkia ja rakastan heidän kaupunkinsa - seurauksena monet sanoitukset lukuisia pop-lauluja, Samba, ja Bossa Nova koostumukset ovat noin Rio de Janeiro, tai heidän rakkautensa ihmeellinen kaupunki. Mielikuvien monet rakastava tavoin, Rio de Janeiro on ollut, ja on edelleen, kuuluisimman Carioca muusa.

Vuodelta loppuun yhdeksästoista vuosisata, kuuluisin rytmi syntynyt Rio de Janeirossa on Samba, entistäkin suosittu kansainvälisesti tunnettu karnevaali juhlia. Kuitenkin, jazz Bossa Nova luotiin myös kaupungissa ja sai paljon kansainvälistä huomiota, koska 1962 hitti "Garota de Ipanema". Myöhemmin, Funk Carioca, syntynyt slummien Rio 1980-luvulla, on tullut tärkeä ja suosittu ilmaus paikallista kulttuuria.

Samba on suuri helmi musiikillinen aarre Carioca ihmisiä, mutta se ei ole ainoa - useita muita sekoituksia ja sävelet tuoda elämää monenlaisia tunteita ja kuvaamaan lumoavaa osapuolia persoonallisuutta tämän hiostava kaupungin.

Carnival on aika Samba, ja Samba on ääni Carnival - vielä, tämä erehtymättömän virittää löytyy ympäri kaupunkia ympäri vuoden. Samba on Brasilian kansallinen ääni, ja se on laajentunut lukuisia muita rytmejä ja musiikillisia ilmaisuja, kuten "Samba do BREQUE," Samba hyvin tahtiin jossa laulaja voisi esittää uusi hahmo, tehdä lyhyt humoristinen monologi tai lausua viestin yhteydessä koostumuksen.Samba versio balladi, jossa tanssin ja iloinen käänteen romanttinen lyrics, on seurausta Samba Canção ", joka tuli melko suosittu ympäri 1950 ja keräsi lukuisia kannattajia, sekä tuottajille että kuluttajille. Se on myös nimitystä kuten vuoden puolivälissä Samba, koska se on yleisesti todettu ulkopuolella Carnival kausi.

Syntynyt löysä sekoitus Jazz ja pehmeämpi Samba beat, Bossa Nova on ikoninen Carioca luominen, joka on inspiroinut tuhansia taiteilijoita ympäri maailmaa, ja vaikutus, joka jatkuu nykypäivään.

Hiljaisempi ja hienostunut, nimi itsessään merkitsee "uutta erityinen tapa tehdä musiikkia" kuin "Bossa" on karsinta on Carioca tapa, ja "nova" tarkoittaa remontin ja evoluutio. Näin João Gilberto, Tom Jobim ja Vinícius de Moraes, monien muiden tähtien ja musiikin neroja, luotu 1950-luvulla rytmi, joka kuljettaa tunne vielä tuntematon maailma.

Kaksi pyörii ennätys on tarpeeksi sanoja "Bossa Nova" tulla virtaa ylös yhdestä sydämet korviaan - tämä on siitä, että tämä tietty laji on niille, jotka tuntevat sen, koska rytmi voi tasoittaa reunat ja maagisesti sijoittaayleisö maalla iloa, lämpöä ja väri: Copacabana.


Arvokas äänet perheen, ystävien, iloinen kokoontumiset ja spontaani Osapuolet, joiden Rio de Janeiro tunnetaan voidaan tunnistaa Pagode, hyvin pidetty ja tuettu musiikkityyli, joka yhdistää ja laajentaa kaikki rakkaimmat ominaisuuksia Samba - beat jalyrics, jossa tunne ja mahdollisuus osallistua pieniä ja suuria väkijoukkoja yhdessä intohimoinen lauluun.


Koska sosiaalisuus yksi merkittävimmistä kulttuurin piirteitä Carioca ihmiset, kun se tulee nauttia musiikista kaikille liittyy puolue, onko se tekee sitä tai laulamaan: Rio seurallinen luonne musiikki on ensiarvoisen kuten rytmi itse.

Moderni beat laskeutuvan favelas ja haltuunoton radioasemia ja yökerhoja on Funk Carioca, joskus juuri nimetty "Funk". Tässä beat sisältää rytmikäs komponentteja Electronic, Samba, Hip Hop ja Rap. Se on erittäin suosittu nuorempien väkijoukkoja ansiosta tarttuvia kappaleita ja näkyvästi esiintyjiä, sekä seokset luoma DJ: n, jotka fuusioituvat tämän genren muiden edustajien tanssimusiikkia maailmassa.


Rio de Janeiro on koti yli 160 lähiöissä, ja luonnollisesti monet kehittänyt selkeää musiikillinen identiteetti - on tämän suhteen laitoksissa, suosittu paikallinen rytmejä, tai molemmat.


Jotkut lähiöissä ovat erityisen merkitty rummut, kuten Lapa, boheemi keskellä kaupunkia, jossa joitakin parhaista epävirallisia ravintolat ja baarit löytyvät. monet Cariocas ja kävijät haluavat Lapa liittyä hauskaa tanssia ja maistella Rion herkkuja. Tässä maamerkki osassa kaupunkia sijaitsevat joitakin kuuluisimmista ja perinteinen laitoksiin, joissa Samba elää, ja jossa jokainen saa pistelee tanssi mehiläinen.

Muut piirit keskittyvät eri ambiances ja tyylejä - Ipanema asuu useita perinteisiä Bossa Nova laitoksista, ja isännät live-esityksiä päivittäin. Myös Ipanema, useita kulttuurikeskuksia ja kauppoja, jossa kävijät voivat löytää kirjoja, levyjä ja muistoesineitä historiaa ja elämää suurimmista eksponentit ja genre itse.

Brasilian Musiikkiteollisuus on omavaraisen: on tarpeeksi säveltäjille kohtaus tuottaa jotain jokaiseen makuun yleisössä, jotka ilmoitetun iso yhteisö ja erilaisia tyylilajeja, on merkittävä saavutus. Tämä on myös syy, miksi Brasilian musiikki on niin hyvin tunnettu kaikkialla maailmassa, ja miksi sen laatu on niin korkea ja sen allekirjoitus niin erehtymättömän.


Elävää musiikkia Rio de Janeirossa on toinen kaupungin suuri ikoni, ja se on juhlitaan Corcovado, patsas Kristus Vapahtaja, tai mustavalkoinen jalkakäytävä aurinkoisia Copacabana.


Konsertit tai laajamittainen musiikkitapahtumia ovat vain osa kaupungin musiikillinen maisema - onko juhlii alku vaiheessa, kansallinen tai paikallinen vapaapäivä, laulamassa varten voiton jalkapallojoukkueen tai uskonnollisia juhlia, Cariocas mielellään liittyä heidän sydämensä ja äänensä spontaani kertosäkeitä.

Musiikki Rio on olennainen osa Carioca henkilöllisyys - ymmärtäminen tämä mahdollistaa kävijä ymmärtää paremmin elämää kaupunkiin, ja luoda syvempi yhteys paikallisten kanssa. Tietäen vähän siitä Rio de Janeiro musiikillinen kulttuurin ja kulttuuriperinnön saavat suurimman, lämpimin hymy mistä tahansa Carioca.