urheilu

Cariocas rakastavat urheilua - jalkapallosta varjoliito, ja kaikkea siltä väliltä. Jokainen ranta, metsä ja vesistö Rio de Janeirossa osoitus siitä, että Cariocas ovat keskellä kestävä rakkaus-suhde urheiluun ja liikuntaan.


I LOVE RIO tutkii urheilun recreations vuoret, rannat, merellä ja ilmassa, neuvonnan ja vinkkejä siitä, miten päästä mukaan, sekä kiehtovia tarinoita ja hyödyllisiä vinkkejä. Ammatillinen ja suosittu urheilu kuuluvat rinnalla modernit trendit, kuten löysällä-vuori ja stand-up mela, sekä tietoa retkiä, luokat, paikalliset joukkueet, kuntosaleja ja kilpailuissa.


Rio de Janeiro kuvat

Monipuolisin Urban kuntosali MAAILMAN


Koska aurinkoinen kaupunki siunattu lämmin ilmasto, Rio de Janeiro on täydellinen paikka kehittää kiinteästä liikuntakulttuurin, koska ihmiset tuntevat vetoa kaduilla optimaalisen lämpötilan. Aurinkoista päivää, lämpöä, ja sininen näköaloja luonut voimakkaasti ulkona kulttuuri, jossa urheilua ja toimintaa on tärkeä rooli jokapäiväisessä elämässä kaupungissa.


Beaches for swimming, forests for hiking, and mountains for climbing make of Rio de Janeiro one of the biggest, most fun, most diverse, open-air gyms in the world. Sporting events throughout the city are the ideal setting for Cariocas to combine their passion for sports with their predilection for socializing and the grandiose spectacle.


Kaikenikäiset ihmiset kokoontuvat rannoilla monet rannat, päivin ja öin, kun pelasin kaikenlaisia urheilu - Surf, ranta jalkapallo, lentopallo, jalka volley, voimistelu, lenkkeily, ja jopa punnita-nosto, vain muutamia mainitakseni. Nuoret oppivat jalkapallo pitkin rantoja, kun taas vanhimmat pääsevät ilmaiseksi kuntosaleja ja liikunta luokissa kohteliaisuus kaupungin prefektuurissa.

Blue Waters tarmoa päivällä, ja lumota auringonlaskun - aina tyytyväinen surffaajien, kehon lautailijoita, uimarit, ja sukeltajat.Valkoinen hiekka sata rantojen tuntuu sametti pelatessa volley, beach volley, fresko pallo, beach soccer, ja Rion kaikkien aikojen suosikki urheilu "altinha."

Vihreä taajamien metsät ovat koti kauniita vesiputouksia, pieniä järviä ja polkuja läpi joitakin rikkain ekosysteemien maan päällä - rikas kasviston, eläimistön ja unohtumaton kulmat Atlantin sademetsän. Järviä ja laguunit heijastavat horisonttiin, ja on rajattu polkuja tehty juuri pyöräily, luistelu, lenkkeily, ja käynnissä - ilman muuta kuitenkin kuin hetki itse.

Rocky Hills kutsua rock kiipeilijöille ansaita etuoikeus näkymät upeat maisemat, saaret, ja ainutlaatuinen näkökulmia kaupungin alla. Peaks niin avoin ja korkea antaa tunne lento - retkeilijöille, tai rohkea jotka hypätä ja ripustaa liukua vieressä trooppisia lintuja, jotka omistavat taivaalla Rio.


Koska julkinen ja demokraattinen tila, Rion rannat ovat ihanteelliset puitteet ihmisiä kaikista sosiaaliryhmistä ja kyvyt tulla yhteen ja nauttia urheilun recreations. Haluttomia vain istua ja nauttia auringon säteet, useimmat Cariocas valita aktiivisempaa ja mobiili sitoutuminen ympäristöönsä ja ovat sopeutuneet ja kehittänyt useita eri urheilulajeissa, jotka ovat täydellisesti hiekkainen maasto.


Yksi urheilulaji joka pelataan lähes joka rannalla Rio, koosta ja väestörakenteen, on "futebol de Areia" tai beach soccer. Suuremmissa rannat, kuten "Praia do Flamengo," ja alueilla Länsi Zone Rio, on verkot ja osat hiekkaa omistettu virkistys. Altinha, tai "hieman korkea," on peli, jossa Soccer johdetaan ilmassa välillä piireissä pelaajien käyttäen jalat, vasikat, polvet, hartiat ja pää. Kultainen sääntö - että pallo pysyy ilmassa sidottu aina - lainaa urheilu nimensä.

Toinen vietetään urheilu on Lentopallo ja tuomioistuimet löytyvät vuori rannalla lähes kaikki rannat kaupunki, jossa ammattilaiset ja amatöörit tulevat kiertämiseen ja hioa taitojaan.

On myös laaja valikoima vesi-pohjainen urheilu joka Cariocas ja kävijöitä parven Rio rannoille varten. Uimarit kokoontua ryhmissä massa ui ja kilpailuja, mutta surffaajien ja kehon lautailijoita ryhtyä karkea, puhtaat vedet Barra da Tijuca -osassa, ja kauempanakin lähellä Recreio - sekä trendikäs rannat piirit Copacabana, Ipanema ja Leblon.

Tällä hetkellä, stand-up Mela on muodikas vesiurheilu Rio: urheilua, joka liittyy seisoo aluksella kun käytät meloa liukua aaltojen.Toiminta tarjoaa rauhallisen harjoituksen mukana ainutlaatuiset näkymät luonnonmaiseman, helppo harjoitella ja myös nautittavaa järvillä ja laguunit.

Ei enää liittyvät macho ja kapinallisten kulttuuri 70s ja 80s, standardi Surf edelleen tärkeä osa Rion vastakulttuurin - ja kasvoi iso seuraavan takia upeita rantoja nielaisi kaupunki. Paikallinen surfing ryhmät uhrata aikaa ja pyrkimyksiä luoda kilpailuja saattaa yhteen kansallisen ja kansainvälisen Surf mestarit pitkin Rio kuuluisa rannat.


Rannat ovat yksi Rion keskeisimmistä matkailu nähtävyys, ja paikalliset hyödynnä niitä. Silti, jalkapallo on korkein seuraavan yleisen Carioca liikuntakulttuurin - syvälle ihmisten mielissä, se on kasvanut osa jokapäiväistä elämää. Se on ylivoimaisesti arvostettu urheilulaji Brasiliassa, Rio de Janeiro ei ole poikkeus.


Jalkapallo on erityispiirre ratkaista sosiaalisia eroja, ja voidaan toistaa melkein missä tahansa - ehkä syy, miksi se tuli niin suosittu maailmanlaajuisesti kuten se teki. Itse asiassa favelas peräti ylellinen lähiöissä, tärkeimmät urheilutapahtumat pyörivät sen.

Jalkapallo on ollut merkittävä osa brasilialaista kulttuuria lähtien muuttoliike Englannista vuonna 1894. Myös osa syy urheilun suosio ja yleisyys on se, että se on hyvin saatavilla, ja voidaan toistaa monenlaisia maastoissa. Cariocas voidaan nähdä hoonauksesta taitojaan palloa ympäri kaupunkia, sen hiekkarantoja käämitys polkuja favelas.

Rio on koti joitakin tunnetuimpia ja tuetaan seuroista Brasiliassa, jonka pelit ovat isännöi ikonin Maracanã ympäri vuoden.

On olemassa useita mestaruuksia että Cariocas seurata, joilla intohimoinen liittoja eri joukkuetta."Campeonato de Futebol Carioca" tai Carioca jalkapallomestaruuden, on Rio de Janeiro kilpailu, joka on ollut olemassa alle yksi varjolla tai toisella vuodesta 1906. Suosituin ja onnistunut joukkueet ovat Flamengo, Botafogo, Vasco ja Fluminense.

Tärkeimmät kansalliset cup kutsutaan "Campeonato Brasileiro" tai Brasilian MM, tunnetaan nimellä "Brasileirão", joka perustettiin vuonna 1959 ja on neljä toimialaa."Copa do Brasil" tai Brasilian Cup, perustettiin vuonna 1989, ja on suurempi määrä edustavat maajoukkueet suurempi poikkileikkaus valtioiden maassa. Champions of molemmat kansallisissa kilpailuissa taataan paikalla "Copa Libertadores da América" tai Liberty Cup of America.

Jalkapallo rannalla variantti on edelleen erityisen suosittu, kaupungin kanssa toimii kaunis takahuoneessa monia kansainvälisiä kilpailuja.


Rion ihanan monipuolinen topografia ja maisema otollisia monenlaisia urheilutoiminta.Metsät ja vuoret tarjoavat suuria mahdollisuuksia retkeilyyn, kiipeilyyn ja kestävyyttä urheilua.


Pitkin puistoja, etenkin aiheesta "Aterro de Flamengo," tai Flamengo Park, massojen rönsyt, tiukka-köysi kävelijöille, paino-nostimet, luistelijat ja pyöräilijöiden kokoontua flex niiden lihakset ja hiki pois korostaa päivä. Kilpailukykyinen kulkee säännöllisesti järjestetty eri puolilla kaupunkia koota suuri joukkona kuntoilijoille.

Capoeira on taidemuoto ja urheilu, jossa yhdistyvät torjumiseksi, tanssia, musiikkia ja pelata ja suoritetaan laulamassa ja lyömäsoittimet. Se perustettiin vuonna alussa 16. vuosisadalla Brasilian orjia Afrikkalainen perintö, keinona peittää taistelutekniikoita piilottamalla ne tanssiliikkeitä. Loppuvuodesta 2014 se sai YK kulttuuriperinnön tila.

Yksityinen kuntosaleja ja urheiluseurat runsaasti, joka tarjoaa laajan valikoiman laitteita ja luokat tyydyttämään jokainen kunto makuun.Kaupunki itsessään edistää aktiivista elämäntapaa asukkailleen, kautta mainoskampanjoiden korostamalla Rion kuin arvokas väline pysyä terveenä.

Kymmenet julkisen kuntosaleja vanhusten sijoitetaan koko kaupungin monissa puistoissa, puutarhoissa ja jopa pitkin rantoja: hallitus on investoinut onnistunut terveyteen ja urheiluun liittyvät aloitteet parantaa kuntoa sen väestöstä, perustamalla vapaa ulkona kuntosalit ja kehon painot puistot ja yhteisöt, kannustaa ja laajentaa pääsyä vapaa kunto käytäntö.


Rio de Janeiro on iso kaupunki, ulottuu ala on yli 4400 neliökilometriä rakennettu rannan viereen, ja monet laguuneja, ja vieressä upea kukkulat, metsät ja kivinen kokoonpanoissa - Niin, se ei ole yllätys, että pyöräily on niin paljon arvostaa sekä Cariocas, ja valtio on rakentanut yli 360 km kaupunkien pyörätiet, joista monet ylittävät joidenkin halutuimman näkymät kaupunkiin ja sen lähialueille.


Koska joissakin lajeissa ovat myös hienoa katsella, ne ovat tärkeitä matkailukäyttöön tapahtumia - lentopallo, purjehdus, moottoriurheilu, taistelulajit, Jujitsu, ja capoeira aina houkutella huomiota Cariocas ja vierailijoiden keskuudessa.


Tänään, Rio de Janeiro pidetään yhtenä urheilun pääkaupungeissa maailman - palvellut lionessien kansainvälisten urheilutapahtumien kilpailu, sekä tarjoaa hedelmällisen maaperän loputon virta tapahtumia ja toimintaa.


Tunnustaa Rio sitoutuminen urheiluun ja kunto, kaupunki pelit unohtumaton isäntänä World Cup 2014 ja valittiin kohtaus erittäin arvostetun olympialaisten 2016 Kaupunki isännöi vuotuista Rio Sport Show, messut urheiluvälineet, palvelut, kuntosalit ja seurat.

Vuonna 2015 valtio isännöi useita urheilutapahtumia muistoksi Rio 450 vuoden olemassaolon, kuten pitkiä, ja mahdollisuus kokeilla 14 eri urheilu- ja vapaa-ajan tapahtumia ympäri ranta välillä distrcits Leme ja Recreio dos Bandeirantes.

Joka vuosi, kaupunki myös isännöi MM Capoeira, joka hyötyy osallistumisesta seitsemäntoista maissa.Kilpailu tarjoaa Capoeira taiteilijoille tilaisuuden esitellä kykyjään laajemmalle yleisölle, ja saavat erittäin kysyttyjä kansainvälistä tunnustusta.

"Desafio da Paz" (Challenge of Peace) ovat urheilutapahtumat, jotka tapahtuvat backstreets Rio kaikkein maineikkaan favelas, isännöi maailmankuulu Grupo Cultural AfroReggaen (AfroReggaen Cultural Group).


"Desafio da Paz" (Challenge of Peace) ovat urheilutapahtumat, jotka tapahtuvat backstreets Rio kaikkein maineikkaan favelas, isännöi maailmankuulu Grupo Cultural AfroReggaen (AfroReggaen Cultural Group).


Suosittu urheilu virkistys joka sai alkunsa favelas on leija-purjehtii. Nuoret ja vanhat asukkaat ovat vuosia parantamassa taiteen rakentaa leijat ja suorittaa kilpailujen taivaalla.

Rio de Janeiro on aurinkoinen ja lämmin, luonnollisesti kutsuva mennä ulos ja harjoitella urheilu - kutsua kaupunki ulottuu maailmanlaajuisesti kaikille, jotka haluavat pelata.