liike

Tietoinen kasvavasta merkityksestä Rio de Janeirossa maailmanmarkkinoilla, rakastan RIO tarjoaa laajan valikoiman tietoa talouden kaupungin, sopii liikemiehet, yrittäjien ja ekonomistit.


Hyödyllisiä ideoita harjoittaa liiketoimintaa ja sitoutua paikallisten markkinoiden kulttuuriin tarjotaan, sekä lisätä ymmärrystä ja tietoisuutta. Korostus laajeneva teollisuuden ja yritysten sekä teknisen ja hyödyllisiä kontakteja avulla paikalliset yritykset ja kehittää onnistuneita aloitteita. Kytkeä lukijat suoraan laitosten ja yritysten, verkkosivuilla edistää myös kaupan ja paikallinen kehitys.


Rio de Janeiro kuvat

Infrastruktuuri ja resurssit


Taloudet Brasilian ja Rio de Janeiro ovat vahvistuneet viime vuosikymmenen aikana: innovatiivinen makrotalouspolitiikka, löytö lisää luonnonvaroja ja merkittäviä sosiaalisia uudistuksia ovat auttaneet lisätä vientiä ja esittelee Brasilia houkuttelevana investointikohteena.

Strategiat parantaa alikehittyneiden alueiden, vahva tuki yksityisiltä yrityksiltä ja aloitteita useiden miljardien parantaa yleistä infrastruktuuria, kuten viestintä ja liikenne ovat korkealla asialistalla liittovaltion, valtion ja paikallisten - tuloksena taloustilanteessa dynaaminen houkutella kansainvälisiä sijoittajia ja kaupalliset yritykset.

Valtion virastot laittaa varoja ennennäkemättömässä mittakaavassa parantaa infrastruktuuri ja eri puolilla maata, jossa vaiheessa enemmän työvoimaa, ja lisää mahdollisuuksia sijoitus tulevaisuuteen.

Brasilian hallitus on sijoitettu Brasilian johtava, tarjoamalla apua naapurimaihin, käsitellään YK tehtäviä, ja yhteistyössä Afrikkalainen maissa ja Etelä-Amerikan maita kehittämään infrastruktuuria ja kumppanuuksia.


Rio de Janeiro on kulttuuripääkaupunki Brasiliassa ja yksi tärkeimmistä finanssikeskuksissa, ostokset ja liikenne. Kun São Paulo, Rio de Janeiro on brasilialainen kaupunki ja toiseksi suurin bruttokansantuote, arviolta noin 150 miljardin real vuodessa. Pääkaupunkiseudulla on toiseksi suurin kansallinen vauraus napa, ja 70% taloudellinen vahvuus valtion Rio de Janeirossa.


Kehua olla liittovaltion pääkaupunki Brasilia kunnes 1960, lähes 200 vuotta sitten, Rio on kehittynyt vilkas hallinnolliset, taloudelliset, kaupan ja kulttuurin keskus.

Kaupunki on koti vankka infrastruktuuri suuri satama, kansainvälinen lentokenttä, kotimainen lentokenttä, kaksi metrolinjaa, useat intercity ratojen, ja julkisen liikenteen verkosto satoja bussilinjoja ja tuhansia linja.

Rio on koti suuria taloudellisia yrityksiä, viestintä- ja yksityisten ja valtion viihdyttävä.Viime löytö öljyn Campos Basin Rio osoittautui tärkein perusta useiden öljy-yhtiöiden, kaasu- ja Brasilian ja ulkomaisesta energiasta, itse asiassa, Brasilian pre-suola alue, valtava alue syvänmeren varannot öljy alle paksu kerros suolaa, voi tallentaa jopa 100 miljardia barrelia - tarjoamalla valtava palvelujen kysyntä Rio.

Kaupungissa on teollisuuden laivanrakennus, metallurgia, jalostus, kaasu ja petrokemian-, lääke-, tekstiili-, elintarvike- ja huonekalut. Lisäksi tärkein Brasilian järjestöjen viihdettä, televisio, painaminen ja kustantaminen on toimintaa metropolitanana alueella.

Esiintyy suuri satama on tehnyt Rio elintärkeä keskus kansainvälisten tuonti ja vienti toiminnot yhdessä rannikon kauppa ja muut alat Brasilian ja Etelä-Amerikka.


Matkailu ja viihde ovat pääkohdat talouselämään Rio, sillä kaupunki on merkittävä kohde Brasilian ja ulkomaalaisia ja mahdollisuudet kansainvälisen matkailun jatkuvasti. Kaupunki odotetaan kasvavan merkittävästi tällä alalla, osittain seurauksena holding suurten kansainvälisten tapahtumien, kuten World Cup 2014 ja olympialaiset vuonna 2016, joka toi rahavirtojen, kymmeniä uusia hotelleja, ja mahdollisuuksia avoimilla markkinoilla laajennus.


Rannikolla Rio de Janeiro on yksi vahvimmista matkailun ja talouden markkinoista maailmassa, on myös suosituin kohde useimpien 50000000 brasilialaisten matkailijoita, jotka loma kansallisesti vuosittain.

Historiallisesti, palveluala on ollut tärkein osa taloutta Rio de Janeiro, ja yhdessä pienyritysten pitää kukoistava kaupunki ympäri vuoden. Tuhannet suurten ja pienten yritysten, tehtaat ja kauppa ruoka, vaatteet, kodinkoneet, huonekalut, savukkeet, nahkatuotteita, koruja, taidetta ja käsitöitä. Äskettäin valmistukseen elektroniikan ja tietokoneiden alkoi vahvempi rooli taloudessa.

Maassa on yli 200000 rekisteröityjen yhtiöiden Rio, joka tarjoaa useita erilaisia tuotteita ja palveluja. Valtaosa näistä yrityksistä on mikroyrityksiä ja pieniä, alle 100 työntekijää. Palvelualoilla ja julkishallinnon osuus on yli 70% kaikista työpaikoista kaupunki, tuloslaskelmat lähes 16%, 10% ja 5% Teollisuus Rakentaminen.

Rio de Janeiro on noin 24000 teollisuusyrityksiä, jotka työllistävät yli 800000 ihmistä.Talouden paljon suurempi laajennus keskiluokka ovat ajaneet kysyntää nuorten ammattilaisten kanssa korkeakoulujen, muuntamalla kaupungin uuteen mahdollisuuksien maa. Brasilian merkit läsnä perheissä Etelä-Amerikassa, ovat aktiivisesti laajentamaan maailmanmarkkinoilla, Rio de Janeiro ja Sao Paulo sydämessä tämä laajennus.

Suotuisat tekijät nykyisen investointeja Rio ovat laajentamiseen sisämarkkinoiden ja hyödykkeiden kysyntä, investointien yleisen turvallisuuden, korkea laatu markkinointia ja tapahtuma alustat ja saatavuus paikallisia kykyjä.


Väestön Rio de Janeiro on noin 6,4 miljoonaa ihmistä, lähes 12 miljoonaa ihmistä pääkaupunkiseudulla vielä suurempi kuluttaja markkinat näyttävät kun yli 1,6 miljoonaa ulkomaalaista vierailla Rio vuosittain.


Asiantuntijat ennustavat, että siellä on investointeja öljy- ja kaasualan R $ 488 miljardia Brasilian välillä 2014 ja 2017, ja suurin osa tästä on keskittynyt Rio de Janeiro, mikä on 80% varoista maassa .

Rio tarjoaa tilaa kasvumahdollisuuksia ja merkityksellistä liiketoimintaa laivanrakennusalalla, tieinfrastruktuuriin, satamat, lentokentät, televiestintä ja matkailu. Kaupunki omistaa kolmanneksi suurin satama-alueella ja kuljetus maassa, ja suuret investoinnit ovat käynnissä uusimiseen ja laajentamiseen.

Kasvava väestö ja parempi infrastruktuuri slummeissa, yhdessä kasvua tulojen väestöstä, ovat herättäneet yhä enemmän kauppaa vähemmän kehittyneille alueille Rio de Janeiro. Tämä uusi sopimus vahvistaa talouksien paikallisten yhteisöjen ja näkyvä tulojen kasvua ja elämänlaatua asukkaille. Tutkimukset ja tiedot osoittavat, että kysyntä kasvaa luo monia mahdollisuuksia laajentaa kauppaa paikallisiin tarpeisiin.

Eksponentiaalisesti kasvava kiinnostus ja sitoutuminen yritykseen, oli tavannut yhteisiä ponnisteluja hallitusten ja kansalaisjärjestöjen hoitaa ja tukea paikallistalouden kehittämistä slummissa, nähdä sen mahdollisuuksia kasvun vahvempi ja yhtenäisempi Rio. Seminaareja, työpajoja ja luentoja säännöllisesti isännöi edistää yrittäjyyttä ja tukea olemassa olevia yrityksiä.

Brasilian yksikön Tuki mikro- ja pienyrityksiä (Brasilian Service pienyritysten tukemiseen), tai Sebrae, edistänyt paikallisten yritysten rauhoitti yhteisöissä vuodesta 1996. Vuonna 2011 kehitetty hanke tukea yli 60000 yrittäjät kokouksissa sekä neuvonta ja kohdennettua koulutusta.


Maine ja kaupallinen potentiaali Rio on ollut jatkuva kasvu kunnossa, ja sellaisenaan, upeat maisemat kaupungin toimii kasvualustana kuluttajille, tuottajille ja asiantuntijat muotoilla kansainvälisten maiseman omalla alalla.


Valossa kasvava kiinnostus investointeihin, Rio de Janeiro isännöi useita arvostettuja messuja ja kongresseja, jossa kuluttajat ja tuottajat jakaa ideoita, verkko ja innovoida. Kaupungissa on oikeudenmukainen ja konferenssi Öljy ja kaasu toinen vuosi yli 1500 osallistujaa, järjestämä Institute of Petroleumin ja kaasu sekä myös vuotuinen oikeudenmukainen, kansainvälinen Navalshore.

Tärkeä oikeudenmukainen tuotteiden vitamiineja ja proteiinia, ja toinen vaatteet ja urheiluvälineet puhuvat vahva markkina liittyviä tuotteita terveyttä ja kuntoa. Samalla, muotialan Rio on kasvanut mittakaavassa ja maine viime vuosina, kaupunki nyt järjestetään erilaisia tapahtumia ja muotinäytökset.