jakelu

Verkkosivusto ilmoitustuotot ohjaavat kolme periaatetta: vapaa tai sponsoroituja jakelu, kohdennettu jakelu ja luovan sisällön levitystä ja liittyvät tarjoukset.


On olemassa erilaisia I LOVE RIO tuotteita, joista osa on ilmaiseksi paikan kulutuksen ja jakelun, mikä tarkoittaa, että asiakkaat eivät tarvitse maksaa mitään lukea rikas ja informatiivinen historiallista ja kulttuurista sisältöä, ja jakelijoiden ei tarvitse maksaa saadaVerkkosivusto käytössään kuin tuote tarjotaan asiakkaille.


Rio de Janeiro kuvat

maailmanlaajuista näkyvyyttä


Osa I LOVE RIO jakelu strategia sisältää räätälöityjä suunnitelmia ja kumppanuus kehityksen tuotemerkkejä ja tuotteita, paljastaa Rio de Janeiro kulttuuri ja imago sekä kansallisesti ja globaalisti.

Vaikka Portal saavuttaa kansainvälistä näkyvyyttä ja brändin tunnettuutta vapailla ja ainutlaatuista sisältöä esitellään yli 50 kielellä, paikallinen Carioca tarjoukset päästä syvälle Brasilia kautta monenlaisia kulutustavaroita.

Yhteinen kehittäminen matkailun ja kulttuurin sisällön kautta verkossa ja painetut julkaisut, sekä tuotteille, jotka edustavat Carioca kulttuuri, rakentaa toisiaan laajentamiseen monen tuotteen brändiä.


Räätälöidyt toimituksellisen sisällön pariksi yhtenäisen brändin visuaalinen ilme kaikissa tuotelinjojen, käytetään selittämään ja promoteall tarjontaansa samalla kehystys ne sisällä Carioca historia ja kulttuuri.


Ulottuen gastronomia ja valokuvakirjoja, kosmetiikasta urheiluvälineet, rakastan RIO on sitoutunut luovuttamaan joitakin jalokiviä Cidade Maravilhosa yhä kauaskantoisempia, innovatiivisia ja luovia tapoja.