kulttuuri

I LOVE RIO on intohimoisesti kulttuuri, ja näyttää kattamaan suuri rikkaus taiteellisen luovuuden mikä kiiltää ympäri kaupunkia, kaikissa perinteisten ja innovatiivisten ja ilmaisuja.


Rio de Janeiro ohjelmisto perinteinen kulttuuri on selitti, kuten elokuvafestivaalit, teatteriesityksiä, taide näyttelyitä, ja tanssiesityksiä. Taiteellisia ilmenemismuotoja päässä posh teatteri tuotantoja aito Favela aarteita ovat esillä lukijoille, lisäämällä suurempi rakenne kaupungin kulttuurialan salkun.


Rio de Janeiro kuvat

Cariocas OVAT SOUL RIOSTA


"Kulttuuri" on avoin ja nestettä termi, joka viittaa mitään tuotettu ihmisen äly. Se sisältää perinteisen taiteen, kuten elokuva, teatteri, tanssi ja näyttelyt, sekä arjen recreations jotka muodostavat ydin ja luonnetta väestöstä. Rio de Janeiro on todella rikas perintö ja monimuotoisuus yhdistyvät luovuus ja syöttö.

Kun Rio de Janeiro tulee mieleen, on paljon Kuvien: turmeltumaton rannat, jalkapallo, karnevaali, grillatun lihan, ja kansallisen juoman & quot; caipirinha & quot; - Vielä enemmän kuin mitään, se on kansa kaupungin jotka tekevät Rio mitä se on.

Called Cariocas, Rio asukkaat muodostavat hyvin kulttuurisesti monimuotoisen ryhmä, koska ne tulevat eri perintö, kulttuureja ja uskontoja - kiistattomilla piirteitä sitomiseksi kulttuuri yhdessä: yleinen hyvällä tuulella, rakkautta elämään, ystävällisyys, ja lämmin vieraanvaraisuus.


Avoin ja kutsuva, Cariocas ovat tärkeä osa mikä tekee Rio niin suosittu kohde: lahjakas luonnostaan optimistinen asenne, ihmiset Rio ovat yksilöllisesti erotettavissa niiden aito hymy, spontaanius ja utelias luonteeltaan.


Keski yleistä Carioca kulttuuri on tärkeää rooli, että perheen ja ystävien pelata toisiinsa elämään: syntymäpäivät aina juhlitaan ympäröivät paljon ystäviä ja laajennettu perhe, ja kaikkiin tilaisuuksiin on täydellinen mahdollisuus saada yhdessä ja seurustella. Urheilu, musiikki, ja aurinkoinen ulkona parhaiten nauttia toisten seurassa, ja viikonlopun grillijuhlia ovat katkottua paikallisen väestön.

Osa paikallisia filosofia on vilpitöntä kiinnostusta oppimaan tapoja ja tapoja muualla maailmassa, ja sisältää monia uusia elementtejä paikallisen kulttuurimaiseman, jossa syntymästä varsinkin Carioca ilmaisuja kuten musiikin genre Bossa Nova ja erilaisia gastronominen, taiteellinen, ja kirjallisuuden helmiä.

Yksi osa, joka lainaa Cariocas niiden eri henki on taipumus sisällyttää vaikutteita monista eri kulttuureista viehättävä ja leikkisä tyyli.

Viime vuosisadan, rento ilmapiiri, kauniita maisemia ja rehti kansa Rio ovat toimineet "Muse" suurta Tekijät, runoilijoita, ja säveltäjät kuten Tom Jobin ja Vinicius de Moraes, luovat maamerkki Bossa Nova laulu "Garota de Ipanema" (Girl Ipanema).

Nämä samat näkökohdat kaupungin ovat houkutelleet joitakin eniten lahjakkaita taiteilijoita ympäri maailmaa, ja suuri tulva inhimillinen pääoma on käynnistänyt ilmiömäinen kehitys kulttuurin tuottaa kaupungin.


Tunnetuin ja kansainvälisesti näkyvä ilmaus Carioca kulttuuri on todella upea Carnival juhla, joka tapahtuu joka vuosi: tuhansia asukkaita marssivat ääneen soitimella hyvin kehittyneitä puvut klo ääni Samba musiikkia.


Maailmankuulu ympäri maailmaa vuosikymmeniä, Carnival Rio on todella villi ja upea viiden päivän juhla, johon miljoonia ihmisiä, ja leviämässä joka puolelle kaupunkia, päivä ja yö. Held 40 päivää ennen pääsiäistä, Carnival virallisesti alkaa perjantaina ja päät rasvaa tiistaina. Kuitenkin ennen Carnival juhlallisuudet alkavat viimeistään viikkoa etukäteen, ja jatkuu sunnuntaina rasva Tiistaina.

Karnevaali Rio de Janeirossa juontaa juurensa 17. luvulla, kun Portugalin aatelisto piti juhlia ja perustuu niiden jalo Euroopan perinteitä. Ajan myötä nämä juhlia imeytyy elementtejä nimenomaan alkuperäiskansojen ja Afrikkalainen kulttuuri, ja huipentui ainutlaatuinen ja erittäin upea sekoitus vaikuttaa syvällisesti Afro-brasilialainen kansanperinne.

Beyond Carnival, Rio de Janeirossa laaja valikoima taiteellinen ja jokapäiväisiä ilmauksia glitter ympäri kaupunkia joka päivä vuosi, usein innoittamana kaupunki itse ja läsnäolo lukemattomia taiteilijoita, kirjailijoita, ja muusikot.

Erityisen tärkeää Rio de Janeirossa, Kirjakaupat pippuria kadut, hosting laajan valikoiman tärkeitä taidetapahtumat, kuten kirja käynnistää, lukemat, johdanto ja keskustelut. Ne ovat tilat mingling, jossa tavallisten ihmisten, taiteilijat, ja intellektuellit tavata ja jakaa ajatuksia, ja missä kirjallisuus ja taiteen sekoitus kahvia, ruoka, musiikki, vapaa-aika ja keskustelu.

Rio on myös kehittänyt suosiota viime vuosikymmeninä sen osuus maailman kuvataiteen. Tämä johtuu osittain julkiset ja yksityiset investoinnit gallerioissa ja näyttelyissä eri puolilla kaupunki: Museu de Arte do Rio (Rio taidemuseo) vihittiin vuonna 2013, ja isännöi ihana näyttelyitä ja tapahtumia ympäri vuoden. Museu de Arte Moderna (Museum of Modern Art), sekä Centro Cultural Banco do Brasil (Bank of Brasilia kulttuurikeskus), myös ohjelma kansainvälisesti tunnustettujen näyttelyitä.

Toinen näkökohta Rio kulttuurin ohjelmisto on sen teatteri.& Quot; Teatro Municipal & quot; tai Kaupunginteatteri, on yksi silmiinpistävin rakennuksia kaupungin. Rakennettu barokkityyliin Cinelandia vuonna 1909, se lähinnä esittelee klassisen konsertteja, oopperoita ja baletit, sekä joitakin musiikkiteatterin.OI-instituutti on myös asettanut kaksi teatterit lähiöissä Flamengo ja Ipanema, käynnissä runsaasti erilaisia taiteellisia esityksiä, jotka tarjoavat laaja ohjelma teatterin nuorille ja vanhoille yleisöt.


Kaupungin kulttuuria voidaan myös määritellä jokapäiväistä toimintaa ja mannerisms sen kansan. Graffiti taidetta, rullalautailu, kalastus ja leija lentää ovat avainkomponentteja nykyaikainen Carioca elämä, pitkin vaikka tiettyjä ilmaisuja, eleet, makuun ja taipumuksia muodostavat jaetun kangas rikas ja yhtenäinen yhteiskunta.


Jeito Carioca, tai Carioca tapa, on kuuluisa termi käytetään tarkoittamaan luovia, positiivinen ja nerokas tapa, että ihmiset Rio lähestymistavan esteitä ja vastoinkäymisiä.

Nämä ominaisuudet nousevat paljon varakkaita kaupunkiin, koska ne eivät yhteisöistä huipulla Rion Hills. Favelas on pitkä, monipuolinen ja elinvoimainen historia ja perinteet joka on edelleen erittäin vaikutusvaltaisessa asemassa muodostumista kaupungin olennaista luonnetta.


Lisääntynyt kehittämistä ja investointeja kaupungin ovat johtaneet luomiseen tapahtumia, jotka ovat kiistatta kehittyneet kirjallisuus, elokuva ja taidetta maailmanlaajuisesti, ja laajennettu pääsy kulttuuri keskuudessa Rion asukkaista.


Festival Rio, joka alkoi vuonna 1999, on yksi tärkeimmät elokuvafestivaaleilla maailmassa ja on esitellyt joitakin suurin lahjakkuus suuntaan, kuten Costa Gavras, João Pedro Rodrigues, ja maailmankuulu toimijoiden, kuten Samuel L. Jackson, Jeremy Silitysrauta ja Helel Mirren.

Kaupungissa järjestetään kansainvälisillä kirjamessuilla, jossa kustantajat, kirjakaupat Tekijät, ystäville ja harrastajat kokoontuvat löytää ja keskustella kirjallisuudesta, tarjoaa tilaa provosoiva ja hedelmällinen välistä viestintää intellektuellien ja suuren yleisön.

Joka vuosi, Rio omistaa Anima Mundi, animaatioelokuva festivaali seulonta uraauurtavia ja mukaansatempaavaa animoituja elokuvia eri puolilta maailmaa. Tunnustettu International Academy of Oscar, se on suurin animaatio tapahtuma Latinalaisessa Amerikassa, joka toimii alustan uusin ja alkuperäinen taiteilijoiden alalla.

Yhden viikonlopun joka talvi, taidemaalareita, kuvanveistäjiä ja kuvataiteilijat heittää avaa ovet kodeistaan ja studiot luova ydinalue kaupunki - kaunis ja boheemi rinteessä naapurustossa Santa Teresa - ja tapahtuma nimeltä Arte de Portas Abertas (Open Doors taide).

Vuodesta 2003, Rio de Janeiro on isännöinyt erittäin arvostetun FLIP festivaali viehättävä ja historiallinen kaupunki Paraty.International Festival of Literature on tuonut yhteen joitakin rakastetuimpia ja kriitikoiden ylistämä nykyajan kirjailijoita, kuten Julian Barnes, Don DeLillo ja Hanif Kureishi.


Korostus uskonnollinen aspekti Rio de Janeiro kulttuuria, ikonin patsas Kristus Vapahtaja häämöttää majesteetillisesti yli kaupungin, symboloi ja todistavat syvään juurtunut yhteys Cariocas ja kristillisen uskon - kuvata leveä avosylin, monumentti muistuttaa kaikkia kävijätkutsuva luonne kaupungin ja sen ihmisiä.


Brasilia on hyvin uskonnollinen maa, ja koska monimuotoisuutta väestöstä, usein uskontoja sisältävät vaikutteita alkaen katolisuus, protestantismi, pakanuus, Euroopan spiritismin, Alkuperäiskansojen uskomusten ja Afrikkalainen uskontojen ja rituaaleja - korostamalla esimerkillinen avoimuus ja kulttuurista yhdentymistä sekä Rio de Janeiro ja maan koko.

Kaksi hallitseva vaikutteita väestön usko ovat Euroopan kristinuskon, ja sakramentit ja tapoja, jotka muuttivat maahan yhdessä Afrikkalainen orjia. Kunnes puolivälissä 20th Century yli 90% brasilialaisista oli katolinen, joten maan suurin katolinen maa maailmassa, jossa nopeasti kasvu evankelis protestantismin viimeisten 50 vuotta.

Uskonnollisten juhlien ja juhlat järjestetään koko vuoden kunnianosoitus pyhät ja pyhä päivämäärät suuri merkitys Brasilian kansanperinne ja katolisen historiaa. kaikki koko Kesä-, heinä- ja osat elokuun Rio toimii isäntänä monenlaisia sisä-ja puolueiden kunniaksi tärkeitä pyhien imbuing Katolinen juhlia perinteisiä Brasilian ja afrobrasilialaisista musiikkia ja ruokaa, kuten Forró musiikkia ja erilaisia perinteisiä kansallisruoka.