Verkkosivusto

I LOVE RIO on portaali, jossa on ainutlaatuinen filosofia, joka kattaa sosiaaliset, kulttuuriset ja historialliset kangas kaunis kaupunki Rio de Janeiro, Brasilia.


Kaupungin menneisyydestä, nykyisyydestä ja mahdolliset esitetään kevyt ja leikkisä tavalla, mikä tekee niistä saatavilla ja houkutteleva asukkaille, vierailijoille ja yleisön kaukaa.Alkuperäinen, positiivinen ja laaja linssi auttaa lukijoita tarkoituksenmukaisesti ymmärtää ja sitoutua salaisuudet ja taika Carioca kulttuuria. Verkkosivusto seuraa ystävällinen rakenne, helppokäyttöinen, intuitiivinen ja visuaalisesti plesant esittää artikkeleita matkailu, kulttuuri, musiikki, gastronomia, elämäntapa, yöelämä, muoti, urheilu, liike, historia, Niterói ja useissa kaupungeissa ympäri Rio de Janeiro. Tekstit täydentävät upeita kuvia korkealaatuisia, ja jokainen esitys shocases Rio panoraama syvyyttä ja selkeyttä.


Rio de Janeiro kuvat

filosofia


With about 25,000 pages of content, I LOVE RIO tarjoaa uuden turisti-kulttuurinen tulkinta - Esittelyn lisäksi hyödyllistä tietoa vierailijoille ja turisteille, portaali on suunniteltu näyttämään, miten kukin kulttuurinäkökohtiin Rio de Janeiro tuli kehittää, selitetään, miten nämä paikat vaikuttavat elämään ja perinteitä Rio asukkaiden , ja Rion taide- ja kulttuurituotantoa.

I LOVE RIO esittää hankkeita ja aloitteita, jotka liittyvät luonnonsuojelua, ympäristön säilyttäminen, ja sen yhdenmukaistaminen aluekehityksen - lisäksi tarjoaa suorat yhteydet eri toimielinten vastuussa näistä toimista ja hankkeista.Portal laajalti korostaa luonnon kunnioittaminen, ja ympäristönsuojelun tärkeyttä ennen kaikkea.

Osa  I LOVE RIO on omistettu 16 ainutlaatuinen kaupungit Rio de Janeiro - kullekin näistä kaupungeista Verkkosivusto korostaa historia, luonto, paikalliset kulttuuritapahtumat, ruoka ja majoitus vaihtoehtoja; jolla pyritään lisäämään kiinnostusta kansainvälisen matkailijoita koko Rio de Janeiro, lisäksi Capital.