Kantelijan

I LOVE RIO esittelee räikeimmät ja nykyajan muoti miesten ja naisten Rio de Janeirossa, perehdyttäisi uusimpia suuntauksia vaatteet työpaikalla, osapuolet, urheilu, arjen recreations ja rannalle.


Historialliseen kehitykseen kansainvälisen ja kansallisen tyylin suuntaukset annetaan look-in toimittamaan lukijoille tunnetta sosiaalisen ja poliittisen merkityksen taidemuotona. Vuodesta takit ja puvut bikinit ja uimahousut, catwalk tyyli ideoita pakataan ja toimitetaan lukijoille auttaa heitä elvyttämään niiden vaatekaappi ja ymmärtää Carioca esteettinen.


Rio de Janeiro kuvat

Tyyliä luova mieli


Vilkkaasta elämästä Rio de Janeiro, liittyy läheisesti sen voimakas muoti tyyli, koska se on yksi niistä kielistä, että kaupunki käyttää ilmaista persoonallisuutta.Ihmiset Rio ovat sisällyttäneet joitakin lämpöä ja kauneutta ympäristön ja luonne huomioon miten he esitellä itsensä, joten niiden esteettiset erittäin vaikutusvaltainen maailmassa kansainvälisen muodin.


Kaikki parhaat ja näkyvin suunnittelijat ja muotitalot ovat tässä kulttuurin paikka, mutta syntyperäinen merkit Uniklubi - paikallinen Panorama on iloisesti täynnä vastustamaton suunnittelijat, jotka antavat trendejä oman äänensä.


Cariocas on hyvin erottuva ilme, tunnettu mieltymys väri, kimallus ja leikkisyyttä. Muoti kaupungin tänään johtuu paikallisen luovuuden ja vaikutteita kaikkialta maailmasta, reimagined ja sovitettu lämpöä ja avoimuus kaupungin luonto ja sen asukkaat.

Ilmeikkäitä kuvioita, alustat ja turkoosi elementit toimivat täydellisesti käsissä tämän Plaza trooppisten prêt--porter: Rio asettaa omat standardit, ja vertaa vain omaksi. Hyvin ainutlaatuinen käyttö sävyjä, raaka ja kiiltävät tekstuurit sekä geometriset tai flaunty muotoja antaa erehtymättömän hohto kiitotiet, muotinäytöksissä sekä rannalla.


Kunnes jo 20-luvun Brasilian muoti oli lähes kokonaan määritettiin eurooppalaisia suuntauksia, mikä tarkoitti, että vaatteet harvoin sovitettu trooppinen ilmasto. Näissä alkuvuosikymmeninä kansainvälinen tyylejä johti Ranskan suunnittelijat, jotka vapautti naiset korsetti.


Bikinit on suunniteltu Pariisissa vuonna 1946, mikä aiheuttaa sellaisen metelin, että se on nimetty Bikini Atoll, pieni laastari Atlantin valtameren jossa amerikkalaiset suorittaa Atomic testejä. Se oli ensimmäinen kulunut Rio de Janeirossa kaksi vuotta myöhemmin, ja on sittemmin tullut ikoninen symboli Carioca ranta kulttuuria. Vuonna 1962, ensimmäinen varvastossut luotiin Brasiliassa, joka perustuu Japanin jalkineet, joka tasoitti tietä maailmankuulu Havaiana tuotemerkki.

Mod, Hippie ja Grunge muodista hallitsi 60, 70 ja 80 poikki West, laajalti vaikutteita populaarimusiikin ajasta, kuten rockia, disko, grunge ja metalli.

Koska Rio de Janeiro kotiin erilaisia perintö, kulttuurien ja alakulttuurien, muoti ja trendit kehitettävä sen mukaisesti. Carioca tyyli vietetään sen kirkkaita ja värit, jotka sopivat aurinkoinen ilmasto, mutta on selvä ero eri asuja kuluneet työhön ja vapaa.


Kaupunki on erittäin kulttuuri- ja monipuolinen, ja on useita taiteellinen ja alkuperäinen virtaukset kulkee sen vilkkaimmista kaduista. Samba, Surf ja Bossa Nova muutamia tyylilajit jotka antavat muoti ainutlaatuisen luonteen täällä, ja löytyy kaikki taiteellisen ilmaisuja, paikallisten suunnittelijoiden valita.

Vaikka runsaasti erilaisia värejä, muotoja, malleja ja malleja voi tuntua satunnainen kävijä, ovat selkeät ja erityiset suuntaviivat paikkoja, otteeseen, ja alakulttuurien. Beach pukea seuraa selkeitä sääntöjä, usein jopa muodollinen ja tyylikäs ambiances: kävijöitä huomaa heti ei ole syytä tarkastella sotkuinen rannalla.


Taide, kauneus ja tyylikkyys ovat ensiarvoisen Rion elämäntapa. Ranta ja sen maisemia, toimintaa ja tuntemukset ovat tärkein vetonaula tämän kaupungin elämä ja täydellinen paikka näitä kokemuksia liittyä on muotia. Uimahousut suunnittelijat ovat suuri hitti ympäri vuoden, koska niiden tuotteet eivät ole matkailukäyttöön nähtävyys, mutta elämäntapa kaikille kansalaisille.

Viikolla miehet ja naiset valitsevat puvut, muodollinen vaatteet ja suljettu kengät. On tietty taidetta valittaessa kohdetta antanut kuuma ja kostea ilmasto - molempia sukupuolia yleensä käytä löysiä asusteita kevyttä kankaista.

Erillinen puoli arjen ja yöaikaan muodista on, että sekä miehet että naiset ovat varsin luonnollisen ilmeen. Denim shortsit, löysä hihna toppeja, virtaava hameet ja mekot, elinvoimainen t-paitoja ja sandaalit voidaan nähdä baareja, aukiot, puistot ja rannat. Make-up on yleensä melko huomaamaton, ja miesten hiukset on tyypillisesti lyhyt ja karu, johon usein liittyy yhteensä ajella tai kevyt parta korkeintaan.

Vaikka klassinen ilme on luonnollinen ja vapaa-henkinen, varsinkin noin rannat, Cariocas yleensä siisti ja hyvin Kempt. Kengät ja vaatteet ovat tuoreita, puhtaita ja un-rypistynyt. Monet naiset jättävät lukot pudota luonnollisesti, toiset säännöllisesti ovat niitä suoristettu. Se on myös laajalle levinnyt käytäntö sekä miehille että naisille on käsi- ja jalkahoidot.

Monikulttuurista tulosteita ja tyylejä, hameet ja korut ovat säännöllinen osa Carioca vaatekaappi. On suosittu paikallinen merkkivaatteet nuorille kaupungin ja laajemman Brasilia - uraauurtava äänet Brasilian muotia, catering ihmiset kaikki tyylit ja vakaumuksia kautta elinvoimainen, raikas ja houkutteleva kappaletta. Rion mallit sulake huippuluokan omaperäisyys ja hienostuneisuutta, joiden tietoisuus jokapäiväisiin tarpeisiin Brasilian miesten ja naisten.

Piirre tällä tavalla kaupunki on sen monimuotoisuus, ja siellä on jokaiselle jotakin: alkaen classiest ja arvostetuin säännöllisen surffaaja, Rio de Janeiro löytää tapa tavata tarpeisiin ja miellyttää tunnelma, ja jopa yhteyden tuntemattomien toiveita. Tämä monipuolisuus löytyy eri merkkien, roiskeita eksoottisia kokemuksia nerokkuus ja luovuus.


Muotialan Rio on kasvanut leveä ja mainetta viime vuosina, ja kaupunki nyt isännöi useita uraauurtava muoti messut joka fashionistas ja stylistit ympäri maailmaa ajoittaa vuoden ympäri. Kaupunki on myös koti tärkeä elin nimeltään "Academia Brasileira da Moda," Brasilian Akatemian Muoti.


Rikas kulttuurielämä pitää paikka kaikille taiteellisen ilmaisun ja muoti tekee lukuisia esiintymisiä Carioca kalenterin, erityisesti Rio de Janeiro Muotiviikot, joka vuosittain tietä kanssa kesällä ja talvella painoksia. Näissä tilaisuuksissa ovat laaja ja vahva web tapahtumia, jotka kattavat vuoden ja maan jännittäviä esityksiä. Suurimpia nimiä teollisuudessa, sekä keskeiset vaikutteita ulkomailta, tulitte yhdessä tähän fest hämmästyttämästä kanssa komeus niiden yöpaidat, tuoreus niiden posh ja rento allekirjoituksia, ja hienostunut uimapukuja. Maan värit ja pastellit, loistivat kirkkaan punaiset ja kevät tulosteita, naisellisuus ja houkutteleva ovat todellisia tähtiä show.

Tyyli tulee luonnostaan, kiitos itsevarmuus ja luonnon kauneutta Brasilian naisten: tosielämässä Muses kaupungin sielu. Brasilialainen Super mallit ja muoti suuntaus antajien ovat esimerkkejä merkityksen Brasilian muodin kiinnostusta ja sen naisten hohto ja kauneus. Flaunty hiukset on yksi tavaramerkkejä tämän brasilialaisen kaupungin: onko pitkä surffaaja lukot, tai merenneito aaltoileva harja, terve ja kiiltävä hiukset on hartaasti haluttuja.

Joitakin ideoita, niille ei niin tottunut kosteus ja tuuli tyypillisiä rannan puolella, voi olla erittäin hyödyllistä pysyä lähes täydellinen standardit paikallisia."Brasilian mässäily" suoristus hiukset tekniikalla on monia adepteja, kun taas luonnollinen suuntaukset ovat tulossa yhtä suosittu ihanteet terveen kauneushoitoja, eikä kemiallisia vaihtoehtoja.


Ostoksilla Rio de Janeiro voi olla yhtä monipuolinen kuin kaupungin 160 lähiöissä, 70 rannat, ja ääretön baareja. Ylellinen ja yksinomainen ostoskeskukset ovat saatavilla niin paljon kuin jännittävä katukauppaan, jossa kaikki on bargain - puhumattakaan antiikkimessua, Ipaneman Hippy Fair, tai viehättävä Copacabana yö seisoo.


Ostoksilla Rio de Janeiro Voi OLLA Yhtä Monipuolinen Kuin kaupungin 160 lähiöissä, 70 rannat, ja ääretön baareja. Ylellinen ja yksinomainen ostoskeskukset Ovat saatavilla Niin Paljon Kuin Jännittävä katukauppaan, where KAIKKI on bargain - puhumattakaan antiikkimessua, Ipaneman Hippy Fair, Tai viehättävä Copacabana yö seisoo

Joten, jos rannat, bikinit, ja lämpöä Rio tullut liikaa, sitten kaupunki on joitakin loistavia ostosmahdollisuuksia annoksen vähittäiskaupan hoidon. On olemassa lukuisia ostoskeskuksia, ostoskeskukset, putiikkeja, ja pieni kertaluonteinen myymälöissä pitää innokkaita ostajia onnellinen.


Hinnat voivat vaihdella kuin sää kesällä - niin sijainti voi merkitä eroa kalliita ja edullinen - etenkin vaatteita, kenkiä, taidetta ja käsitöitä, ja matkamuistoja.


Barra Ostokset on Rion suurin ja suosituin ostoskeskus - sijaitsee alueella Barra da Tijuca, se on melkein pieni kaupunki itsessään, jossa ravintoloita ja elokuvateattereita viereisessä New Yorkin keskusta - asuu enemmän ravintoloita, pubeja, ja jopa kuntosaleille. Se on epäilemättä paikka mennä ostoksille, satoja myymälää eri puolilla 4km pitkä venytys, korkean kadunnimet yksityisomistuksessa muoti ja koruja myymälöissä. Ei kaukana samassa naapurustossa, uusi tulokas ostos kohtaus on upea ja trendikäs Village Mall, näytetään vain parhaista parhaat Brasilian ja kansainvälisiä tuotemerkkejä.

Myös kohdistaminen hienostunut kuluttaja, on São Conrado Fashion Mall - koti hyväpalkkainen kaupoissa kukin näyttää yksinoikeudella merkkivaatteet. Kosmeettinen, urheilu-, ja elektroniset kaupat toimittavat rahakas turisteja ja Cariocas kaikki he tarvitsevat hauskaa iltapäivällä. Tila on avoin ja ilmava, ja tunnelma rennompi kuin muut ostokset komplekseja. Täällä se ei ole epätavallista havaita Brasilian kuuluisuuksia ja mannekiinit perusing kaupoissa, ajoittain matkalla paikallisen elokuvateatterin varustettu neljällä näytöt ja kätevä pysäköintipalvelu.

Loistavan shoppailun, ja lähellä suosituin ranta-alueita, vaikuttava, Rio Sul Mall sijaitsee kätevästi Botafogo, ja tyylikäs Shopping Leblon on aivan ytimessä Leblon Distrcit. Satoja kauppoja, erilaisia ravintoloita, ja elokuvateatterit, ostoskeskusten sijaitsevat lähellä monia Rio suosituimmista nähtävyyksistä, kuten Sugar Loaf ja Corcovado vuorille.

Leblon on posh naapuruston mistä löytää ravintoloita, design-liikkeitä ja painostava näkymä kaupunkiin. Se on myös lähellä Babilonia Feiran Hype, kuukausittainen tapahtuma, joka esittelee muotia, designia, kulinaarisia ja musiikin taiteilijoita maanalainen, mielekäs ja ainutkertaisen kosketuksen. Asiakkaiden näytteilleasettajaa ja keikkoja päässä tulevista tai maailman tunnettuja taiteilijoita ja DJ lisätä kokemus, joka on yksi yhteinen ja ennakoineet paikalliset innokkaita tavata uusia muoti suuntauksia.


Brasilian muoti on edelleen leimaa esteettinen synkretismin - sekoitus vaikutteita, identiteettien, käsitteet ja suuntaukset. Tämä ainutlaatuinen fuusio jatkuvasti rikastuttavat Carioca suunnittelijat, ja löytyy huippuluokan tapahtumia ja tallentaa, trendikäs ostoskeskuksia, sekä viehättävä muoti messuille eri puolilla kaupunkia


Lisäksi trendikäs ostosalueilta ja ostoskeskukset että pippuria kaupunki, on myös useita muoti ja vaatteet messut. Yksi tunnetuimmista näistä on kahdesti kuussa tapahtuma nimeltä "O Cluster,", joka tuo yhteen hienostunut ja kokeellista muodin, musiikin ja gastronomia kauniissa kartanossa Botafogo naapurustossa.

On tilaa muille muoti messuille, kuten yksi järjestetään joka sunnuntai ikonin naapurustossa Ipanema: Feiran Hippie Market, joka antaa vierailijat ja paikalliset erinomainen mahdollisuudet nähdä ja nauttia antiikki aarteita ja sopii täydellisesti Retrohenkinen kohtausintohimoinen fiilis että ainoastaan Rio de Janeiro voi antaa, ja taatusti tuottaa joitakin mielenkiintoisia esineitä kiinnostuneille Carioca taideteollisuus.

Jokainen etsii vaatteita ja kenkiä alennettuun hintaan, kannattaa suunnata centro keskustan, erityisesti pitkin katuja Rua Uruguaiana, Rua da Alfândega, ja Rua Buenos Aires, jossa vaatekauppoja hallitsevat katu rintamilla maamerkki ostosalueen nimeltään "SAARA."

Kun ostokset alkuperäistä taidetta, naapurustossa Santa Teresa on ajanviettopaikka paikka monille Rion taiteilijoiden ja luovia ihmisiä, niin monet taidegalleriat koristavat mukulakivikatuja ja kapeita kujia.Kahviloita, baareja ja ravintoloita tämän viehättävän naapuruston tarjota helpotusta väsyneille jaloille pitkän päivän jälkeen ostos, kun taas jotkut kauniita esimerkkejä Brasilian taidetta voi ostaa naapurustossa - alkaen edullinen kalliimpia, ja johdonmukaisesti ainutlaatuinen.

Lisää erikoistuneita kohteita, kuten soittimia, Rua da Carioca on katu, jossa lukuisia musikaali kauppoja, joissa syntyperäinen brasilialainen intruments kuten Bahian kitaroita, Rabecas, ja Pandieros voi ostaa - ne kaikki tekevät suuria matkamuistoja ja lahjoja perheen kotiin.

Tällaisen nestettä ymmärrystä suuntauksista, etujen ja etsintä tuntemuksia ja kokemuksia, se ei ole yllätys, että Carioca luovuus johtaa hyvin laaja valikoima materiaaleja ja tekniikoita, jotka näin ollen tuottaa epätodennäköistä ja hieno luomuksia sisustus, korut, kauneus herkkuja ja lisätarvikkeet.