historia

Rio de Janeiro historia on syvästi rikas, monipuolinen ja monikulttuurinen - I LOVE RIO tarkastellaan varhaista kehitystä rituaaleja ja käytäntöjä, saapuminen elintarvikkeiden ja tyylejä ympäri maailmaa, ja syntymän kaupungin maamerkeistä.


Se tarjoaa kiehtovaa tietoa kehityksestä lähiöissä, alkuperä festivaaleja, puolueiden, tyylilajit, televisio-ohjelmia ja muodista, sekä mieleen otoksia ohi, vanhasta kahviplantaasin 19th century, musiikillinen kuplintaa 1970- ja80: n, ja juhlatilaisuuksia jo 20-luvulla.


Rio de Janeiro kuvat

Rio Ihana Kaupunki


Rio de Janeiro on yksi eklektinen metropoleissa maailmassa - valtava ja todella ainutlaatuinen mosaiikki, joka koostuu monenlaisia sosiaalisia, kulttuurisia ja fyysinen maisemia. Ymmärtäminen kaupungin menneisyydestä on tärkeää ymmärtää sen poikkeuksellinen ja monipuolinen nykyajan identiteetti.

Rion historia seuraa kiehtova kehityskaari: vaihtelevat aikaisin alkuperäisväestön Portugalin siirtomaavallan, ja monarkia tasavallaksi, ja jopa sotilasdiktatuuri. Kautta useita tärkeitä aikakausien, kaupunki on tuottanut kaunista arkkitehtuuria, taidetta, kulttuuria, musiikkia, ruokaa, ja elinvoimainen henki.

Rion meri-porttiin tehnyt alueella strategisesti hyvin tärkeä kaupan sokeria, kulta ja kahvia ja valtio on siis tehty pääkaupunki maassa vuonna 1763 - otsikko että se pitää ja pois lähes kaksisataa vuotta. Sataman asema ja kaupungin rooli pääoman yleisesti pidetään kaksi tärkeintä tekijää laajentamiseen ja kehitystä jokseenkin epätodennäköistä soinen ja vuoristoalueella.

Maantieteellinen kehitys Rio on merkitty jatke ulos päässä historiallisesta keskustasta ja kehittämällä kolme ympäröivillä alueilla: kauppa-suuntautunut pohjoisen alueen, posh ja turisteille Etelä Zone, ja äskettäin kehitetty ja modernin länsimaisen Zone.

Alue tunnetaan Brasiliassa asuttu tuhansia vuosia alkuperäiskansojen jotka joidenkin tilien saavuttanut Amerikassa Aasiasta, maitse halki Alaska tai meritse pitkin Tyynellämerellä. Nämä osittain paimentolaisheimoihin asui siirtotyöläisten metsästäjien-keräilijöitä, ja koskaan kehitetty kirjallinen todiste tai monumentaalinen arkkitehtuuri, siis ei paljon tiedetä niiden historiasta. Tähän päivään, monin paikoin Rio de Janeiro-alueen vielä nimetty käyttävät kotimaisia sanoja - kuuluisa ranta "Ipanema" on yksi esimerkki, jossa "Ipanema" tarkoittaa "huono vesillä," todennäköisimmin viittaus kalastukseen.Hyvin sana "Carioca" käytetään nykyään osoittamaan asukkaille kaupungin Rio de Janeiron, on peräisin alkuperäiskansojen sana "Kari" oca "tarkoittaa" valkoinen talo "tai" talon valkoinen mies.'


Alue, jossa kaupunki seisoo oli "löydetään" on 01 tammikuu 1502 aikana Portugalin retkikunta johtama Gaspar de Lemos, joka uskoi hän oli saavuttanut suun suuri joki, ja nimesi kaupungin "River tammikuun" vastaavasti.


Vuonna 1565 Portugalin yleinen Estació de sa virallisesti perustettu kaupunki yrittää karkottaa Ranskan jotka olivat taistelleet vallata alue 10 vuotta: hän nimesi kaupungin São Sebastião do Rio de Janeiro, "ja kunnes kahdeksastoista luvulla kaupunki oli nimeltään vain "São Sebastião." São Sebastião Ensimmäinen oli Portugalin kuningas aikaan kaupungin perustamista, 01 maaliskuu 1565, ja hän kantoi sama nimi pyhimys joka oli myöhemmin tehty pyhimys suojelijana kaupungin: São Sebastião.

Ranskan onnistuneesti karkotettiin kaksi vuotta myöhemmin mutta edelleen taistelemaan herruudesta seuraavien viidenkymmenen vuoden ajan. Rannikolla noin Rio de Janeiro houkutteli Portugalin ja Ranskan siirtolaiset, koska kannattavan kaupan Brasilian Puu ja sokeria, jotka voitaisiin suorittaa sataman kautta.

17-luvulla kaupunki oli vielä tiheästi asuttu alkuperäiskansojen Indios. Itse asiassa, jonka 1660, se oli koti vaikuttava 6000 alkuperäiskansojen Indios, verrattuna vain 750 Portugalin ja 100 afrikkalaisia. Myöhään 17. ja varhaisen 18th Century, kaupunki tuli pääasiallinen kaupan piste orjia, sekä kultaa ja jalokiviä louhitaan naapurimaiden Minas Geraisin osavaltiossa, ja tästä syystä vuonna 1763 julkisen siirrettiin kaupungin Salvadoriin koillis-Brasilian Rio de Janeiro, jolloin kaupungin valtion pääkaupunki.


Koko Portugalin siirtomaa-ajan, välillä 1763 ja 1822, Rio de Janeiro oli pääkaupunki Brasiliassa. Tänä aikana, mikä johtuu osittain sen asema pääkaupunki, ja osittain siitä, että elintärkeitä kaupan keskuksen, Rio houkutteli ihmisiä eri puolilta maailmaa. Maahanmuuttajat eri puolilla Eurooppaa, Aasiassa ja Lähi-idässä perustettiin toimintaa kaupungissa ja lähialueilla, antaa alkuperän kulttuuri assimilaatio että vielä nyt on ominaista Rio.


Myöhään 18th Century, talouskriisi iski kaupunkiin, muiden Etelä-Amerikan maiden kilpailivat Brasilian tuotannossa sokeriruoko.Muuttuvat vuoroveden ja omaisuuksia muuttaisi Rio de Janeirossa merkittävästi seuraavalla vuosisadalla.

Koska Napoleonin jatkuvaa sotaa Portugalin takaisin Eurooppaan, Rio de Janeiro tuli väliaikainen Portugalin pääkaupunki välillä 1808 ja 1821, ja se oli tällä kertaa, että kuninkaallisen hovin siirrettiin Rio laivalla 40 aluksia. Portugalin kuninkaallinen perhe saapui Rio vuonna 1808, tuoden mukanaan 20000 jäsentä portugalilainen tuomioistuin, sekä hienostunut arkkitehtoninen standardeja, taiteilijat, ahkera, ja tutkijoita, sekä halu kirkkojen ja moderni diplomaattisten käytäntöjen.

Rio tuli pääkaupunki Brasilian valtakunnan vuonna 1822, edelleen laajentaa kaupat ja kaupan kanssa Euroopassa ja muualla maailmassa. Tänä aikana, pääasiallinen toiminta pääkaupungissa oli tuotannossa kahvin, mikä johti erilaisten tilojen ja rakentaminen monta asuinsijaa edelleen olemassa


Kahvin tuotantoa kasvatti huomattavasti talouden ja kaupan, ja myöhemmin tuli yksi tärkeimmistä vienti Rio de Janeiro, kahvin suosittu kaikissa maailman kolkissa ennennäkemättömässä mittakaavassa.


Vuonna 1822, sota Brasilian Itsenäisyys alkoi, ja Rio de Janeiro tuli pääkaupunki uuden ja itsenäisen monarkia. Myöhemmin kaupunki pysyi pääkaupunki Brasilian keisarikunta kunnes 1889, ja lopuksi aikana republikaanien vuosina Brasilian vuoteen 1960, jolloin pääoma siirrettiin Brasília.

Koko historiansa Rio de Janeiro oli sydän vahva ja innovatiivinen poliittinen ja henkinen virtausten joka johti poistamisen orjuuden vuonna 1888 ja muodostumista tasavallan vuonna 1889.

Kun lasku orjatyön tärkeää kahvin ja sokeriruoko viljelmiä, kaupunki alkoi saada paljon eurooppalaisia siirtolaisia ja entiset orjat, houkuttelemina mahdollisuudet ansiotyön välillä 1872 ja 1890 väestö kaksinkertaistui. Tämä demografinen räjähdys aiheutti asunto kriisi, joka oli olemassa jo puolivälissä yhdeksästoista vuosisata, ja epävarmat asuinolot siirtokuntien alkoi ilmaantua huipulla kaupungin Hills: nämä siirtokunnat myöhemmin alettu kutsua "favelas," nyt kuuluisa maailmanlaajuisesti, koska niiden ominaisuus ulkoasua ja niiden tärkeä kulttuurinen panos kuten musiikkilajin "Samba" ja kehitystä näyttäviä karnevaali joukkueet paraati vuosittain kaupungin.

Vuoteen 1890 noin miljoona ihmistä asui kaupungissa, noin neljännes on maahanmuuttajia - tätä lisäksi entisiä orjia kahvia ja sokeria istutusten vapautti vuonna 1888 antamallaan asetuksella prinsessa Isabel.

Vuoden alussa 20-luvun kaupunginjohtaja Pereira Passos toteutti laajalti uudistuksia yhdyskuntarakenteen kaupungin, teiden rakentamiseen, laaja väyliä ja moderneja rakennuksia, sekä tarjoaa asfalttialan keskustaan ja ympäröiville alueille.Infrastruktuuria mallina pariisilaisarkkitehtuurin ajasta, ja pidetään joitakin kaikkein tärkeä ja vaikutusvaltainen työ tapahtuneen Rio de Janeirossa historiassa. Tämä on kun termejä "Cidade Maravilhosa," tai "ihana kaupunki," syntyi ja ikuisesti kaiverrettu kaupungin sielu ja identiteetti.

Tällä hetkellä kaupungin sydämessä makasi sen keskellä, rajattu toisella puolella rannikon lahti, kun taas sisätilat on valtavasti pieniä jaossa ja maatiloja. Saapumista sähkön loppupuolella 20th Century, väestörakenteen alkoi muuttua ja sähköinen raitiovaunut ansiosta ihmiset voivat elää hyvin kaukana työpaikalla, laajentaa kaupungin rajojen. Vanha kaupunki, lähellä merta, muuttui "Centro" (keskusta) - alueen kaupan ja liike, kun asuin yhdyskuntarakenteen laajeni ulos pitkin rannikkoa ja kohti sisustus muodostavat pohjoisen alueen. Laajennus oli jäisi noin erikoinen topografia kaupungin, jossa vuoret ovat veistetty kautta laaksot ja vuorattu rantoja.


Vuosina 1920 ja sekä 1950-luvun lopulla Rio de Janeiro tuli erittäin suosittu huippuluokan kävijöitä ja kansainvälisiä kuuluisuuksia - se oli tänä aikana, vuonna 1923, että kuuluisa Copacabana Palace Hotel vihittiin, ja kuuluisia elokuvia kuvattiin.

Vuodesta 1930 valtameren edessä piirit Copacabana, Ipanema ja Leblon, joka oli aiemmin niitä pidetä eksoottisia rannalla kohteisiin, tuli arvostettu asuin paikkoja, kiitos avaamista tunnelit, ja saapuminen raitiovaunulinjat.

Kirjallisuus ajasta ylisti terveys- ja sosiaalietuuksia rannikkoalueiden meri- ja uiminen ja ranta ja rannikko elämä tuli uusi trendi - merkki hienostuneisuutta ja eliitin vapaa.Etelä Zone tuli nähdä kulttuurin keskellä kaupunkia, koti grand hotellit, hienostunut ravintolat, elokuvateatterit, klubeja ja teattereita.Musiikkilajin "Bossa Nova" syntyi näillä alueilla ja kukoisti 1960-luvulla, 70-luvulla. ja 80-.


Vuonna 1960 liittovaltion pääkaupunki siirrettiin Rio Brasilia, stimuloiva kaupunki uusi identiteetti keskittyy on kulttuuripääkaupunki Brasilia.


Luominen tunnelien ja teiden avasi myös länsirannikon venyttää jopa voimakas kehitys. 1970-luvulla alueelle todistamassa huomattavasti kiihtyi kaupungistuminen prosessi, jolloin suuri joukkona vauraampi väestö muuttamaan piirin Barra da Tijuca sekä edelleen länteen Recreio dos Bandeirantes, koti upeita puistoja ja rantoja. Suuret talot, asuntoyhtiöitä, ostoskeskuksia ja kartanoita alkoivat asuttaa Länsi maisema, synnyttää eniten nykyajan piirit kaupungin.

Vuodesta 1990: n, kuntien toimivaltuudet ovat jatkuvasti kannustanut koko kaupungissa kehitystä, täysin liikkeelle kaupunkien ja ekologinen potentiaali kaupungin ja kulttuurin edistäminen, vapaa-ajan ja urheilutoimintaan. Rannat ovat muuntuneet vapaa tilat urheilua ja toimintaa, kuten musiikkiesityksiä ja osoittaa, kun taas museoita ja gallerioita on elvytettävä ja kehitetty eri puolilla kaupunkia.Yleinen ja kulttuurinen elvyttämistä kaupungin mukana hosting merkittäviä urheilutapahtumia, kuten FIFA Soccer World Cup 2014.

Tärkeitä virstanpylväitä historiassa kaupunki alkoi vuonna 2008 täytäntöönpanon pacifying poliisiyksiköiden useissa favelas poikki Rio de Janeiro: nämä voimat merkittävästi alhaisempia rikollisuuden jolloin kaupungin paljon turvallisempi olo, vierailevat ja liiketoiminnassa, edistää uuden ajan kasvua ja kehitystä sekä korostamalla Rion uusi ja arvostetun roolin maailman vaiheessa.

Rio de Janeiro kulttuuria leimaa sen alkuperäiskansojen alkuja, perintö kolonisaation, tärkeitä vaikutteita laajan valikoiman kansainvälisiä kulttuureja, ja maantieteellinen sijainti kaupungin - sen satama, vuoria ja rantoja.Kaupungin ainutlaatuinen historia on veistetty se todella orgaaninen kokonaisuus ja elävä leikkipaikka kulttuurien ja ideoiden.