gastronomia

Ruoka on keskeinen osa kuvakudos Carioca kulttuurin, tärkeä rooli perhe-elämään ja sosiaalinen vuorovaikutus, ja todistavat historiallinen kehitys kaupungin.


Gastronominen jalokiviä baareissa, ravintoloissa ja ruokapöydässä edustavat rikas, kokeellinen ja kulttuurisesti vieraanvarainen yhteiskunta. RAKASTAN RIO paljastaa hienoimpia ruokaa tarjoillaan ravintoloissa ympäri kaupunkia, varakkaiden kaupunginosia favelas.Historia ja kehitys perustava Carioca ruokia poimitaan erilleen ja esitetään rinnalla etuoikeutettu sisäpiirin osaamista ja vinkkejä.


Rio de Janeiro kuvat

alkuperä, Perinteet, ja ruokakulttuurin


Rio de Janeiro pääkaupunkiseudun valikko on pitkälti tuote tärkeä rooli, että kaupunki pelasi Brasilian historia, houkutella ja yhdistää kulttuurien koko maassa ja muualla maailmassa.

Rio de Janeiro on virallinen pääkaupunki valtakunnan ja tasavallan vuosisatoja, ja se on ollut de facto taloudellisen ja kulttuurisen pääoman Brasilian useimmille sen olemassaolon. Sellaisenaan, kaupunki isännöi poliitikkoja, diplomaatteja, ja rojaltit kukin tuoden mukanaan erilaisia makuja ja gastronominen halut, vaikuttaa paikallista ruokaa.

Samoin, jotka kaupan Rio on tyytyväinen jatkuva virta kauppiaita, maahanmuuttajien, poliitikot, ja voyagers kaikkialla maailmassa - tänään, gastronomia Rio on seurausta niiden maksujen.

Yhdessä nämä vaikutteet, moderni Carioca ruokaa sisältää myös alkuperäiskansojen mausteita ja reseptit, sekoitetaan sekä antiikin Afrikkalainen valmisteet ja perinteisiä portugalilaisia ruokaperinteitä. Tuloksena on parannus tavanomaisten reseptejä ja luoda erilaisia uusia ja ainutlaatuisia ruokia, joilla on vahva eurooppalainen vaikutusvalta.

Alkuperäiskansojen vaikuttaa osaltaan paljon hedelmiä, siemeniä ja pähkinöitä kuten cashew, kassava, Taro, Tamarindi, kirsikka, palmu, jaboticaba, Jambo, ja Sapodilla. Afrikkalaiset olivat vastuussa ruoanlaitto siirtomaa Brasilia, ja ne otettiin pavut, tyypillisin kansallisen ruokia, cayenne, oliiviöljy-palmu, kuivattu katkarapu, jamssit, okra, ja erilaisia yrttejä käytetään aromi - jotkut näistä alkuperäinen afrikkalainen reseptit ovat vielä valmis aikana tärkeä paikallinen muistojuhlat, kuten Zumbi dos Palmares päivä.

Carioca gastronomia velkaa Portugalin suurimman osan eurooppalaisen perustutkimuksen reseptejä lihan ja kalaruoat, salaatit, keitot, jälkiruoat ja kemiallinen makeisia - Portugalin edistettävä voimakkaasti kulutus vehnän ja riisin naudanlihaa, lammas, sianliha, kala, keittoja, hedelmiä, ja vihannekset.


Aikana kaupungin 450 vuoden olemassaolon, Rion asukkaat ovat kehittäneet ihana kulinaarinen leimahtaa, joissa vaikutteita, makuja ja tekstuurit Afrikasta ja Euroopasta, kuten feijoada, turska ja monia herkullisia ruokia Northeastearn Brasiliasta, mukauttaa niitä alkuperäiskansojen ruoanlaitto ja ainesosia kuten maniokin ja kookos. Viime vuosina, monipuolinen valikoima kansainvälisiä kulinaarisia kulttuurit ovat juurtuneet, kuten japanilainen sushi, Meksikon empanadas ja Ranskan crêpe.


Alkaen viehättävä ja iloinen baareja kutsutaan botecos myyntihinnan comfort food high-end kokeellinen keittiö, perinteinen brasilialainen levyt eksoottisiin kansainvälistä ruokaa, on ravintoloita eri puolilla kaupunkia, jotka sopivat jokaiseen mielialaan ja kitalaki.

Globalisaatio, ja viime Brasilian nousukausi ovat entisestään rikastuttaneet ulkomaisia kulinaarisia vaikutteita, ja säilyttäen sen omaperäisyys, Carioca gastronomia on nyt huomattavasti laajennettu koskemaan myös joitakin erittäin hienostunut reseptejä. Päivän gastronomia on saavuttanut sellaiset merkitys Rio johtaa luomiseen erilaisia vuosittain kulinaarisia festivaaleja ja kilpailuja, kuten Rion Festival Gastronomico, Degusta Rio, ja hosting maailman "Pasta Congress.

Brasilian keittiö on nyt yksi rikkaimmista maailmassa, ja samalla tyypillisiä paikallisia ruokia voi vaihdella suuresti koko Brasilian alueella, Rio de Janeirossa feijoada erottuu yhdessä "leão Veloso katkarapukeitto.


Feijoada, Brasilian kansallinen ruokalaji saavutti aseman tyypillisimpiä kansallinen ruokalaji ja se on tunnetuin Brasilian ulkopuolella ja symboli Brasilian keittiö.


On olemassa neljä päätyyppiä ravintoloita Rio de Janeiro - rodizios, churrascarias, kiloa, ja 'la carte ". Koska millekään elintarvikkeiden, kunkin ravintola tarjoaa ainutlaatuisen ottaa ja kokemusta, miten ruokia ja nauttivat.

Rodizios ovat erittäin suosittuja laitoksia, joissa kiinteä hinta veloitetaan ja rajoittamaton kursseja tarjoillaan pöytään ilman lisämaksuja - juomia, kahvia, ja jälkiruokia ovat yleensä veloitetaan erikseen. Rodizios on todella rakastanut Rio, ja jopa säännöllisesti ravintoloita voi muuntaa rodizios varten viikonlopuksi: itse asiassa useita vakiintuneita huippuluokan ravintolat tarjoavat nyt rodizios lounaalla tuntia.

Tyypillisiä Rodizio tarjoukset ovat pizza, alkupaloja, pastaa, ja liha. Vuonna matkailualueistaan kuten Ipanema ja Copacabana rodizios sushi on nyt yhä saatavilla. Rodizios voivat vaihdella erittäin edullinen ja yksinkertainen ruokailijoille erittäin kalliita ja posh ravintoloita.

Churrascarias ovat eräänlainen Rodizio, mutta ne ovat erikoistuneet palvelevat lihaa ja koska ne ovat erittäin suosio luokitellaan yleensä on omaa luokkaansa - näissä ravintoloissa tarjoilijat jatkuvasti tullut taulukoita ja viipaloi erilaisia lihan suoraan asiakkaiden levyt .Punainen ja vihreä kirja signaali annetaan asiakkaille signaalin tarjoilijat joko pitää tai lopettaa tulossa.

Churrascarias myös seisovasta pöydästä, jossa asiakkaat voivat itse palvella eri ylimääräisiä lisukkeita kuten vihanneksia, pastaa, risottoja, leipää, juustoa, leikkeleitä, keitot, ja mausteet. High-end churrascarias myös kalaa ja sushi seisovasta pöydästä - vegaaneille, on mahdollista mukana niiden liha-rakastava ystäviä ja nauttia koko liha-ilmaisen aterian juuri kanssa lisukkeita. High-end churrascarias palvelevat erityinen liha, kuten kanin ja strutsi ilman lisämaksua, mutta nämä astiat eivät saa olla valikosta ja on nimenomaisesti pyysi - juomia, kahvia, ja jälkiruokia koskaan sisältyvät kiinteään hintaan ja ovat yleensä kalliita verrattuna hintaan kursseja.

Kiloa on ravintoloita, joissa asiakkaat palvelevat itseään päätaulukko ja punnitaan niiden levyt ja saada laskutetaan vastaavasti painosta. Kiloa tarjoavat usein "fixo" verokantaa, joka mahdollistaa rajoittamattoman annosta kiinteään hintaan - yleensä tämä verokanta on selvästi näkyvä tai mainostetaan ja on tiedustellut. Useimmat kiloa on perustiedot Churrascaria sekä tarjoaa mukava valikoima lihaa. Nämä leikkaukset ovat yleensä sijaitsevat erillään tärkeimpien elintarvikkeiden taulukoita, ja liha leikataan ja valmistetaan tilauksesta.

High-end kiloa myös sushia osana buffet - lisäksi ne voivat tarjota sashimi Lohen tai tonnikalaa, vaan ne on nimenomaisesti pyysi ja painotetaan erilliselle ruokalaji, ja laskutetaan nopeammin.

La carte ovat tyypillisiä ravintoloita, joissa ruokia tilataan kiinteä menu - on suuri valikoima ravintoloita la carte Rio, tarjoiluastiat vaihtelevat tyypillinen Brasilian nykyajan Aasian, Fusion, Etniset, ja Vegan.


Kulttuurisesti monipuolinen ja mielikuvituksellinen 'la carte "ravintoloita että linja kaduilla ovat toinen hyvä esimerkki paikalliseen luovuuteen. Japanilainen ruoka saapui suuri virta japanilainen maahanmuuttajien alussa 20th Century ja hänen sittemmin tullut trendikäs vaihtoehto keskuudessa Cariocas.


Ranskalaisen keittiön, kaikissa muodoissaan ja paljon sen hienostuneisuutta, on myös omaksunut kädet auki kansan Rio de Janeiro. Crêpe ravintoloita on runsaasti, ja gourmet-pariisilainen ruokaa löytyy ruokapaikkoja Leblon ja Copacabana.

Monet ravintolat tarjoavat ruokia ja makuja ympäri Brasiliasta, sekä laajemmin Etelä-Amerikassa, jossa tarjoillaan ihana Perun ruoka Inca alkuperää. Rio de Janeiro on antanut muita kulinaarisia suuntauksia vuosien varrella, jossa on laaja valikoima tyylikkäitä ja kekseliäs kasvissyöjä ja vegaani ravintoloita.


Täydessä arvostus Cariocas "suuri affiniteetti ja kiintymystä ruokaa ja musiikkia, baareja ja ravintoloita Rio yleisesti kietoutuvat kaksi, joka tarjoaa asiakkailleen live-musiikkiesityksiä kuin he syövät. Monet baarit ja klubit että linja kaduilla lähiöissä kuten Lapa tarjous lumoavaa samba osoittaa perinteisiä valikot rinnalla.


Rio de Janeirossa, rikas kulinaarinen maailman kulttuurien fuusioidaan yhdessä leikkisä kierre, luo ainutlaatuisen monipuolinen ja kekseliäs Carioca valikko.

Called 'Feijoada,' Brasilian kansallinen ruokalaji on musta papu muhennos, joka sisältää enintään kolmetoista lajikkeiden sianlihaa ja makkaraa leikkauksia, sekä lisävarusteena vihanneksia. Monet historioitsijat uskovat se johtuu patoihin kulutetaan Etelä-Euroopassa aikaan Portugalin siirtomaavallan.Pavut ja lihaa, haudutettua tuntikausia, ovat rikkaita, kermainen ja ainutlaatuinen ja ravintoloita eri puolilla kaupunkia kilpailevat tuottaa erittäin hienoimpia näyte tämän brasilialaisen herkku.

Kuuluisa Brasilian grilli, nimeltään "churrasco" syntyi Brasilian Rio Grande do Sulin, kun uraauurtava karjankasvattaja päätti grillata lihaa puinen vartaat yli tulipalo, maustetaan yksinomaan karkeaa suolaa. Vaikka grillijuhlia järjestetään usein kodeissa, grillattua lihaa ravintolat ovat todella ansainneet Rio sen mainetta."Rodizio" (kierto) järjestelmä on mitä lainaa Churrascarias niiden ainutlaatuisen luonteen ja valitus - jatkuva virta meheviä lihapalojen tuodaan asiakkaiden pöydät ja viipaloitu heidän silmiensä edessä, mukana laaja valikoima lisukkeita, salaatteja, leivonnaisia, ja sushi.

Portugalin ensin esiteltiin kanoja Brasiliaan jo 20-luvulla ja varhain aviculture maassa tunnettiin "frango caipira", joka tarkoittaa "maalainen kana". Tänään, Brasilia on yksi suurimmista exporteres kananlihaa maailmassa. Kaikkialla Rio, löytyy näyttöä siitä, että Cariocas ovat hyvin perehtynyt kanan kokit ja kuluttajille, ja on täydentänyt taidetta täytteet, sekä asiantuntevasti grillattu leikkauksia. Kävely ohi baareja ja kauppoja, asukkaat ja vierailijat säännöllisesti tervehtii rikas ja ärsyttävä haju sylkeä-paahdettu koko kanat.


Rio de Janeiro on pitkä kalastus historia, ja kerralla pidettiin otsikko korkein kalastuksen tuoton kaikkien valtioiden. "Bacalhau", tai Turska, on erittäin suosittu kala Brasiliassa, ja sana viittaa nyt hienovaraisesti hiottu kansallinen ruokalaji, tunnetusti nauttivat jouluna. Bacalhau esiteltiin Brasilia Portugalin tuomioistuin alussa 19th Century.


Merkittävä määrä mereneläviä aterioita peräisin Koillis-Brasiliassa. "Moqueca de Peixe," kala muhennos, joka on peräisin alkuperäiskansojen heimojen Bahia, on perinteisesti keittää savi potin, kookosmaito, palmuöljy ja valinta valikoima kalaa. "Acarajé" on ihanan ainutlaatuinen Afrikkalainen-brasilialainen lautasen valmistettu perinteisten tummat silmät pavut, sipuli, suola ja palmuöljy, ensimmäinen kirjattu Bahia vuonna 1916. Ainesosat kaulitaan pallo, hieman kuten falafel, joka sitten leikataan kahtia ja tarjoillaan täyttö revonhäntä, höyrytettyjä katkarapuja, paprika ja salaatti.

Cariocas ihailevat heidän leivonnaisia, makeisia ja välipaloja, joita löytyy lähes joka baari, ravintola ja koti kaupungissa. Niitä syödään pöydissä vain noin kaikille, pieniä kauppoja yläreunassa favelas, hienostunut samppanja illallisia posh alueella Leblon. Yksi rakkaan Brasilian suolaisia leivonnaisia on "coxinha", kyyneleen muotoinen, kana-täytetty, pehmeä leivonnaiset, päällystetty leivän murusia, sanotaan saaneen alkunsa São Paulo vuonna myöhässä 19th Century. Rinnalla coxinha, aina voi löytää laaja valikoima "Pasteis", tai leivonnaisia. Nämä ovat täynnä sekä perinteisiä ja nykyaikaisia täytteet, kuten yleisimmin juustoa, kinkkua, jauhelihaa ja katkarapu.

"Brigadeiro" on arkkityyppinen Brasilian makea - dekadentti vieraana asianosaiset ja suosittu herkku Cariocas "kaappeihin. Se on pehmeä ja suopea tryffeli muodostettu tiivistetty maito, suklaa ja voi, päällystetty sprinkles. Nimi tarkoittaa "prikaatikenraali", kunnianosoituksena prikaatikenraali Eduardo Gomes joka kesti tasavallan presidentti vuonna 1946. Makeat ja suolaiset välipalat ovat monin tavoin katkottua Brasilia Ian ruokavalio, ja mikä Cariocas tuntea suurta ylpeyttä siitä.


Kaikille vierailevat Rio de Janeiro tervehtii ärsyttävä "Caipirinha" - juhli Brasilian cocktail valmistettu sitruuna, jäämurskaa, sokeri ja 'Cachaça, "sokeriruoko henkeä. On myös herkullisia käänteitä klassinen, käyttäen vodka sijasta Cachaça ja passion, kiivi tai mango sijaan sitruuna.


Brasilian hedelmät tarjoukset ovat joitakin suloisin ja kaikkein meheviä maailmassa. Kutsutaan sucos ", on valtava valikoima tuoreita hedelmämehuja tarjolla Rio: perinteisestä appelsiini ja omena, jotta enemmän trooppisia vaihtoehtoja guava, papaija, mango ja jakkipuun. Hedelmämehut ovat erittäin suosittuja osa Carioca ruokavaliota ja elämäntapaa. Kookos vesi on Darling Rio asukkaat, ja voi ostaa mistä tahansa rannikon kioskista tai kadun myyjä.

"Açaí" on juhlittu trooppinen "super-ruokaa", joka voidaan kuluttaa useissa eri muodoissa, kuten mehuja, smoothiet ja sorbetit - usein sirotellaan makea ja rapeita mysli, banaani, mansikat ja hunaja.

Olipa ruoka tai tilaisuudessa, olut on ollut maamerkki juoma Rio pitkään, jossa ensimmäinen kirjaa sen kulutuksen juontavat 17th Century. Nykyään kaikissa iso sosiaalisia tapahtumia, katubileitä ja pörinä neliöt, katukauppiaiden myyvät tölkit ja pullot suurista, kannettava jääpalarasiat ja paikalliset seisoo. Perinteisesti yhtä tärkeää kuin tehdä oluen, joten on sen termostaatti ja: kylmempi parempi!