elämäntapa

Rio de Janeiro on tullut kansainvälinen edelläkävijä sitoumuksensa liikunta, terveys ja henkinen hyvinvointi.


I LOVE RIO paljastaa kunto järjestelmiä, recreations, vinkkejä ja tekniikoita, mistä Carioca lenkkeily ja sisällä ja ulkona kuntosaleja, jooga, meditaatio, ja uusin ravitsemukselliset vinkkejä ja trendejä. Kylpylät, retriittejä, lisäravinteet ja henkilökohtaisen hygienian tutkitaan, tuo asukkaille ja vierailijoille huippuluokan tietoa siitä, miten vaalia ja kehittää sekä kehon ja mielen.


Rio de Janeiro kuvat

Terveys, ulkoiluun, ja sosialisointi


Elämäntapa Rio de Janeirossa on yhtä monipuolinen kuin luonto, joka siunaa kaupunki ja yhtä leveä kuin kulttuuri, joka rikastuttaa sitä.

Maassa on yli 160 asuinalueista kaupungissa, joilla kullakin on oma maantieteellinen ja kaupunkien ominaisuudet, muotoilu elämäntapa Cariocas vastaavasti - vaikka jotkut piirit asuu upeita rantoja, muualla kaupungin on atlantin sademetsän, maamerkki arkkitehtuuri, tai upea puistoja olla ylpeä.

Vuoret, rannat, metsät ja järvet Entwine monimuotoisuutta ja perinteitä jäljittäminen Alkuperäiskansat ja ulottuu laajalti omaksua Afrikkalainen ja eurooppalaista perintöä, jolloin Cariocas nauttia kaupungin Tuhat tapaa.


Ulkopuolella maailmankuulu kuva rento ja rento ulkona elämäntapa, Carioca olohuone sisältää laajan valikoiman muita näkökohtia saavuttaa syvällä perinteisiä kulttuurisia juuria väestöstä, ja alati laajeneva ja kehittää kanssa globalisaation kaupungin ja Brasilia.


Rio de Janeiro ihana valikoima luonnon maisemia ja ihastuttavan lämmin ilmasto sekä syvästi sosiaalinen luonne, houkutella asukkaat viettää aikaa ulkona ja nauti kaupungin kauneus ja miellyttävä muiden seurassa - lausuman ainutlaatuinen sosiaalisuutta ja sta Cariocas.

Yhteistä Kaikille Toiminnan puolesta Selkeä painotetaan sosialisointi ja todellisen nauttia elämästä ja arvostusta senin kaikissa muodoissa, ja lopullinen taipumus Ulkona.

Edelleen kaikkeen suurkaupungin on tarjota, elämäntapa Rio de Janeirossa Sisältää kadehdittava sekoitus ulkoilua, terveellisistä elämäntavoista, epävirallinen ja improvisoidun illanviettoihin, urheilu käytäntö, ja viehättävä harrastukset kuten kalastus ja Leija lentää.

Arvostusta väestön sitoutumisesta niiden luonnollisessa ympäristössä ja mieltymys seurusteluun, hallitus on tukea ja tehostaa kunto käytäntöjä eri puolilla kaupunkia kautta tapahtumia, kilpailuja ja luominen virkistys tilat ja resurssit.

Useat yksityiset yritykset myös etsiä ruokaa aktiivisen ja ulkona luonne asukkaiden ja edistää tarjoamalla luokkien ja toimet, joilla parannetaan kuntoa ja parannetaan ammattitaitoa, pitää ajan tasalla uusimmista maailman trendejä antaen se Carioca spin.


Luonteeltaan suoraan elämäntapa Rio de Janeiro - vaikuttava osa kaupungin väestöstä on intohimoisesti vuorovaikutuksessa niiden luonnollisessa ympäristössä: ainutlaatuinen valikoima kaupunkien rannat, meren puolella laguunit, luonnonpuistot, puutarhat, metsät, ja kalliovuoret.


Lämmin ilmasto tekee urheilu ja fitness recreations kaikki houkuttelevampi ja jokaisessa puisto ranta löytyy armeijat Cariocas käynnissä, pyöräily, käyttäessään ja urheilusta.

Asukkaiden ja vierailijoiden kaupungin säännöllisesti tehdä retkiä ylös kukkuloille jotka rikastuttavat suuri pääkaupunkiseudun puistot kuten "Parque da Tijuca" tai "Parque da Pedra Branca", scrambling kautta metsään ja jopa kiviä nauttia sensaatiomainen näköala kaupunkiin noin ja alle.

Pitkä pyöräily otetaan ympäri useita Metropolitan laguuneja kuten kuuluisa "Lagoa Rodrigo de Freitas tai pitkin kymmeniä rantoja, kun uimarit, merimiesten ja surffaajien kansoittavat kaksi lahtien ja valtamerten vedet.

Kalastaja linja useimmat rannikon venyy ja jalkapallo, lentopallo ja kunto harjoituksia käydään hiekkaranta ulottuu lämmin ulkona.

Alkaen auringonnousun ja jatkuva hyvin auringonlaskun jälkeen, kaikki tärkeimmät rannat kaupungin asuu ihmiset käyttävät tai kerätä tiimeissä pelata ja liikunta - yhtä paljon kuin vanhusten nauttia aamuyöllä päivä, monet koulun jälkeen järjestöjen opettaa jalkapallo ja lentopallo lapsille kaikenikäisille.

Tyytyväinen urheilu ja harjoituksia eri puolilla maailmaa, jooga on nykyään yleisesti pidetään yhtenä kaikkein ravitseva toimintaa kehon ja mielen ja suosittuja luokkia löytyy kuntosaleja, rannat ja puistot poikki Rio - Sen yhdistelmä ammattitaitoisen fyysisiä liikkeitä ja rauhallinen meditaatio se on nyt harjoiteltu jopa kelluva stand up surf laudat veden ympäröimä.

Syvä yhteys luontoon, terveyteen, ja halu täysin nauttia elämästä tehnyt niin, että monet työskentelevät työmatkalaiset saavat heidän toimistot urheilun asuja, joissa treenata heidän päivittäisiä rutiineja ja tehdä paras pois välttämättömyys.

Tyypillisesti monet työntekijät jättävät muodollista attires heidän asemapaikastaan joten aikaa ei kulu ja ulkoilu voi nauttia matkalla, ja töiden jälkeen.

Lämmin sää ulkoilmaa sosiaaliseen toimintaan - Cariocas tyypillisesti kerätä ulkona, toreilla, baarit, puistot ja rannat, joten ne ainutlaatuisen avoin uusia ihmisiä ja paikkoja, että asia on kulttuuri- tai urheilutapahtumiin, tai ominaisuus viikonloppuna grilli osa useimmat Carioca perheet.

Tämä affiniteetti kanssa ulkona on imetti vahva tietoisuus sää - monet Cariocas voivat ennustaa vaikuttava tarkkuus jos pilvet ja sade lähestyvät.


Elämäntapa ja kulttuuriset käytännöt kehitetty ja sulautuivat toisiinsa sekä yhteys luontoon ja perintö - vaikutus näkyy monipuolisin tavoin toimintaan vaihtelevat virkistyskalastusta ja käyttäessään kuuntelijat ja taiteellinen juhlia.


Perintö on muokannut sekä historiassa kaupunki, ja miten sen asukkaille nauttia siitä - musiikki oli integroitu monin tavoin kaupungin elämää, tulee osa uskonnollisissa, kaupunki tukema konsertteja ja live-esityksiä niin paljon kuin satunnainen ranta päivää kautta puomi -laatikon hiekalla.

Tuore ruoka on tärkeä osa paikallista elämäntapaa - Viehättävä ja pitkäaikainen piirre viikoittainen Carioca rutiini on kaupassakäyntiä paikallisella reilu, jossa asiakkaat liittää suoraan tuotteita maataan.

Jokaisella alueella on ainakin yksi viikoittain hedelmien ja vihannesten markkinoilla, jossa asiakkaat tasakäynti pitkin käytäviä valitsemalla hyvin hienoimmista raaka-aineista kohtuuhintaan, herkullisesta näytteitä ja jutella iloisesti muiden paikallisten ja kauppiaat.

Arkea ja käytäntöjä on myös määritetty ja vaikutteita ominaisuus Carioca synkretismin - Jotkut harrastuksissa juontavat juurensa aikaisin alkuperäiskansojen sivilisaatioiden, kun taas muut toimet, tavat ja elintarvikkeet ovat peräisin Euroopan uudisasukasta ja afrobrasilialaisista väestön.

Kalastusyhteisöt ovat olleet olemassa jo ennen Portugalin siirtokuntien Brasilian, kun taas tärkeä kamppailulaji "Capoeira" ja monia hengellisiä vakaumusta ovat peräisin Afrikkalainen perinteet.

Samoin, Rio de Janeiro on suuri rikkaus perinteisten kansallisten ruokaa juuret eri kulttuuritaustoista.


Hallitus on aktiivisesti helpottamaan Cariocas "vahvat suhteet ympäristöönsä, ja sen varmistamisessa, että kulttuuriperintöä on säilynyt - sekä valistuskampanjat ja moderni infrastruktuuri ovat osa pyrkimyksiä pyritään parantamaan ja edistämään terveellisiä elämäntapoja.


Viime vuosina julkiset laitokset ovat toteuttaneet luova erilaisia ohjelmia lisätä tietoisuutta, motivaatiota edistää tervettä ja positiivinen elämäntapavalintoja.

Elämäntapa on seurausta monista samansuuntaiset tekijät, kuten terveellistä ruokaa kulutus, kansallinen hallitus julkaissut joukon ravitsemusohjaukseen tarjoaa salvia neuvoja, mitä syödä, paras tapa valmistautua ruokia, ja miten parhaiten nauttia siitä.

Suuntaviivat kannattavat käytön luonnollisia ainesosia, välttäminen teolliseen jalostukseen, ja viljely yhteinen ruokakulttuurin, jossa perheet ostaa, kokki ja nauttia ruokaa yhdessä - tämä innovatiivinen lähestymistapa erottamattomasti elämäntapa ruokavalion ja terveiden elämäntapojen, kulmakivi Carioca elämäntapa.

Rio de Janeiro osavaltion hallitus rutiininomaisesti sponsorit mainoskampanjoita, sekä erilaisia vapaa ulkona kuntosalit ja laajamittaista kilpailuja ja toimintaa eri puolilla kaupunkia, korostaen laaja upean luonnon tilat ja ihmisen tekemät rakennelmat vapaasti kaikkien Cariocas.

Näyttävä koko kaupungissa pyörätiet on rakennettu, sekä uusia skate puistoissa, entistä demokraattisempaa saatavuutta julkisiin tiloihin ja edistää monipuolista liikuntatoiminnot - Useimmat rannat on Rio de Janeiro on varustettu pieni kuntosaleja vapaasti käyttää, vaikka monet piirit koko kaupunki ovat koti julkisen ja moderni ulkona kuntosaleja vanhusten.

Lisäämällä kaupungin tukeman pyöräteitä, yksityiset yritykset ovat saatavilla julkisen polkupyöriä, joita voi vuokrata ja pudonnut pois hyvin helposti poikki Rio de Janeiro, edistää edelleen aktiivinen elämäntapa ja demokratisoitumisen tilojen.

Määrä riippumattomia yrityksiä tarjoavat luokat ja ryhmätoimintaa, tietoinen Cariocas "halua käydä ympäristönsä kanssa ja jakaa kokemuksiaan toistensa kanssa.

Tanssi, musiikki, ruoanlaitto, kamppailulaji ja surfing oppituntia toimia keinona hyödyntämällä rikasta historiaa ja lisäämällä henkilökohtaiseen kokoelmien.

Kaupungin häikäisevä luonnollinen tarjoukset, yhdistettynä sen jatkuva virtaa käytäntöjä eri puolilta maailmaa, ovat muodostaneet monitahoisista kulttuuriperinteitä ja identiteettiä; sallii monenlaisia Carioca elämäntapoja, että vaikka näennäisesti erilaisia, kaikki juhlia rakkautta elämään ja merkitys muiden.