Mainonta & Sponsorointi

Laaja valikoima sponsorointi ja mainonta kumppanuudet ovat saatavissa, yksinkertaisista bannerit täydentää sivuston tekstimuotoinen ja valokuvaus sisältöä, monisivuinen artikkeleita. Muita vaihtoehtoja ovat puolen sivun, koko sivun ja kaksinkertainen-sivu näyttää, sekä ainutlaatuisia ja innovatiivisia yhdistelmiä mainonta.

Rio de Janeiro logot1

 


Vuoden ammatillinen omistautumista johti Portal I LOVE RIO, ja työtä, joka havaitsee Rio de Janeiro, kaupunki ja valtio, läpi tuhansia sivuja matkailu-, kulttuuri-, historiallisia, ja sosiaaliset tiedot, yhdessä tuhansien yksinoikeuden valokuvia äärimmäisen taiteellisen tason.


 Rio de Janeiro logot2

 


Portal innovatiivinen rakenne ja suunnittelu, koskaan tehnyt ennen muuhun kaupunki maailmassa, on runsaasti sisältöä, joka on helposti hyödyntää, jolloin tuote Korkein ja arvoa laajan valikoiman kansainvälisiä lukijoita.


Rio de Janeiro logot3

 


Käyttäjät voivat helposti lukujen kautta tietokoneet ja tabletit, arvostaen ainutlaatuinen filosofia suunnittelu ja esitystapa Jos logo, viesti ja sivuston osoite "I LOVE RIO" on ilmaista yli 50 kielellä.


 

Rio de Janeiro logot4

 


Esitetty Englanti, ja Google-Suoraan käännettäviä monilla kielillä lukijan, Portal on suunnattu ensisijaisesti kohti kansainvälistä käyttäjiä, mikä verkkosivuilla arvokas maailmanlaajuinen esitys kansallisten ja monikansallisten merkkien eri alueiden ja markkinoiden.


 

Rio de Janeiro logot5

 


Perustuu filosofia yksinomainen mainonta, portaali tarjoaa tilaa valita useita sponsoreita ja osallistujia.Partner brändi on selvästi esillä kunkin satoja sivuja sisällön ja kuvia sponsoroituja luku.


 

Rio de Janeiro logot6

 


Mainonta Hinnat vaihtelevat, myös mukaan Sponsorin taso positiivinen osallistuminen maailmanlaajuisten ympäristöongelmien prosessi, näki, että yksi tavoitteista I LOVE RIO antaa Distinction joihin se tehdä ero maailman.


 

Rio de Janeiro logot7

 


Sponsorit Tämän osan I LOVE RIO visio, ja tukea kestävää taloudellista kehitystä tai positiivinen sosiaaliturvamaksuja voi, saavat erityistä hintoja ja käsittely. I LOVE RIO: hyvä kaikille.